Radio M

Radio M Київ 89,4 FM
Запоріжжя 88,8 FM
Кременчук 97,9 FM
Слов'янськ, Краматорськ 87,5 FM
І-Франківськ 102 FM

26/12/2023

Українська література і складні часи | Добре, що ти тут

дивись, коментуй, підписуйся

Дякуємо, що охороняєте Різдво! 🙏🏻
25/12/2023

Дякуємо, що охороняєте Різдво! 🙏🏻

Різдво — це про те, коли сама Любов спустилась з небес заради кожного з насВиходячи з цього, як гадаєш, що про тебе дума...
25/12/2023

Різдво — це про те, коли сама Любов спустилась з небес заради кожного з нас

Виходячи з цього, як гадаєш, що про тебе думає Бог?

#Різдво #РіздвоХристове

Бог не лише всемогутній Володар всесвіту, але і Бог, у якого є справжнє людське серце. І це не образний вираз, а букваль...
23/12/2023

Бог не лише всемогутній Володар всесвіту, але і Бог, у якого є справжнє людське серце. І це не образний вираз, а буквальний. Це справжнє людське серце почало битися у Ісуса в лоні матусі. Це справжнє людське серце билося у Ньому протягом усього Його життя і служіння. Це справжнє людське серце припинило битися на голгофському хресті. Це справжнє людське серце почало знову пульсувати в гробниці. Це справжнє людське серце б’ється і зараз у прославленому тілі Ісуса. Це справжнє людське серце було сповнене милосердя, любові до творіння під час Його земного служіння, і воно таким є і зараз. Це справжнє людське серце Ісуса ніколи не зупиниться, як і Його милосердя і любов. В цьому унікальність християнства. В цьому унікальність Бога — Бога зі справжнім людським серцем.

22/12/2023

Різдвяний час – особливий, очікуваний період в календарі. Люди в передчутті свят і самого Різдва налаштовані на диво.
І ми навіть не підозрюємо, що такі відчуття склалася не в останню чергу завдяки літературі. Саме мистецтво слова запозичило релігійний символ Різдва як символ надії, зародження нового життя і дива, вдихнуло в нього нову естетику.

Про те, куди зникало Різдво на понад 70 років, про українських письменників, які непомітно вплітали українську різдвяну традицію в тексти, про світові історії, що стали класикою і полюбилися нам, а також сучасні книги про Різдво, що надихають.

Гостя студії Тетяна Белімова - письменниця, доцентка кафедри історії української літератури, теорії літератури та літературної творчості Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Це, на перший погляд, безпомічне немовлятко було настільки небезпечним для Ірода, що його потрібно було якомога швидше л...
22/12/2023

Це, на перший погляд, безпомічне немовлятко було настільки небезпечним для Ірода, що його потрібно було якомога швидше ліквідувати.

Бо це немовлятко — Цар любові, миру, піклування про людей, а не тиран як Ірод, не гнобитель, не агресор. В Його царстві нема місця тиранам, гнобителям, агресорам.

Ось чому апостол Іоанн у 12-му розділі Об’явлення, описуючи Різдво, показує, що за Іродом, як і за його колегами, стоїть дракон, диявол, який намагався зжерти немовля. Але ми знаємо кінець Ірода, і ми знаємо кінець дракона. Перемога за немовлям, бо інакше і не може бути. І в цьому впевненість і втіха Різдва

21/12/2023

Роль батьків у формуванні особистості дитини | Формула Сім'ї

Яку роль відіграють батьки у формуванні особистості дитини?
Чому важливо, щоб батьки допомагали дітям у їхньому саморозвитку?
Які основні принципи виховання дітей варто дотримуватися поруч із відкритістю та довірою?
Що можуть робити батьки, якщо вони зіштовхуються з труднощами у процесі виховання дітей?
Як краще розподілити увагу між дітьми, які мають різний вік?

Діліться в коментарях, що в вас заклали ваші батьки, як вплинули на вас.

21/12/2023

Коли ти робиш добро - тебе торкається Бог. Вікторія Мельник - БО "З нами Бог" | Майстерня

Між благодійністю та любовю до ближнього.

21/12/2023

Відверто про завершення війни, перемогу України і останнє пробудження перед пришестям Христа

Він потайки провозив Біблії тоннами до Радянського Союзу та країн Східної Європи, був заарештований і провів рік у радянській в’язниці. Після колапсу СРСР, організував Національний День Молитви за Україну і продовжує підтримувати українців надихаючи довіряти Богові.
До вашої уваги відверта розмова з меценатом і міжнародним євангелістом Девідом Хасавеєм.

#РадіоМ #СергійБалаян #ДевідХасавей

20/12/2023

Народження Надії. Спеціальний Різдвяний Ефір | Вечір Середи

Вечір Середи з Короленко, Балаяном та Царук

20/12/2023

Відчуття покинутості. До чого тут Біблія? | Питання до Виробника

пишіть коментуйте підписуйтесь

Уявімо собі Діогена зі свічкою, як він вдень блукає вулицями Афін, і не просто шукає людину, але робить це з таким пафос...
20/12/2023

Уявімо собі Діогена зі свічкою, як він вдень блукає вулицями Афін, і не просто шукає людину, але робить це з таким пафосом, що навіть кіт, що сонно зігнувся на сходах, здається здивованим. «Чи бачив хтось тут справжню людину?» — запитує він у перехожих, які підозріло перезираються. Цей момент нагадує нам, що хороших людей не так просто знайти, але коли вони з'являються в нашому житті, вони як свіжий подих серед спекотного дня. Тож цього дня пропонуємо не тільки цінувати зустрічі з справжніми людьми, а й самим намагатися бути тими, кого не тільки Діоген зі свікою шукав, але й Бог, який неприпиняє ці пошуки століттями

19/12/2023

Волонтерство і війна Владислав Малащенко | Добре, що ти тут

Владислав Малащенко - волонтер, засновник соціальної пекарні Good bread from good people

Коли Бог відкрив Марії Свій план — аби вона стала незайманою матір'ю Ісуса; вона прославила Бога за те, що Він обрав про...
16/12/2023

Коли Бог відкрив Марії Свій план — аби вона стала незайманою матір'ю Ісуса; вона прославила Бога за те, що Він обрав просту людину для досягнення Його великої мети.

Вона славила Його за милість, вірність і силу у виконанні Його обіцянки явити Спасителя.

Хто б повірив, що Марія була незайманою? Навіть її нареченому знадобилося підтвердження від ангела, щоб повірити в її історію.

Що б Бог не доручив, не дозволяйте передбачуваним гонінням або осуду оточуючих перешкодити вам бути слухняними Його волі. Ми не покликані до комфорту, прийняття або розуміння з боку інших людей. Ми покликані до того, щоб змінювати наше оточення!

Як ви поповнюєте свій ресурс, щоб мати змогу допомагати іншим?
15/12/2023

Як ви поповнюєте свій ресурс, щоб мати змогу допомагати іншим?

15/12/2023

Реконструкція: відтворити втрачене. Наталія Ключник | Код нації

Що означають терміни “реставрація”, “реконструкція” та “консервація”? Як це допомагає нам пізнавати власну історію та культуру?
Яким чином вдається побачити первісний вигляд речей, фото яких не існує - від унікальних прапорів до архітектури?
В чому секрет майстерності відворення, здавалося б, втраченого назавжди?
Гостя студії Наталія Ключник, майстриня з вишивки, художниця, педагог Київського Палацу дітей та юнацтва.

Реконструкція: відтворити втрачене | Наталія Ключник у Код нації сьогодні о 18:00Що означають терміни «реставрація», «ре...
15/12/2023

Реконструкція: відтворити втрачене | Наталія Ключник у Код нації сьогодні о 18:00

Що означають терміни «реставрація», «реконструкція» та «консервація»?
Як це допомагає нам пізнавати власну історію та культуру?
Яким чином вдається побачити первісний вигляд речей, фото яких не існує — від унікальних прапорів до архітектури?
В чому секрет майстерності відворення, здавалося б, втраченого назавжди?

Гостя студії Наталія Ключник, майстриня з вишивки, художниця, педагог Київського Палацу дітей та юнацтва

14/12/2023

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення проголосувала за отримання ліцензії для Radio M у місті Києві на хвилі 89.4 FM на 10 років!

Неймовірно радіємо і вдячні, що ви з нами на цьому шляху ❤️

Приймаємо вітання у коментарях 🥳👇🏻

«Для мене масштаб особистості — це про віддачу. І про відповідальність.Те, скільки людина може і готова віддати. Хтось н...
14/12/2023

«Для мене масштаб особистості — це про віддачу. І про відповідальність.
Те, скільки людина може і готова віддати. Хтось не несе відповідальність навіть за себе. Хтось навчився нести за себе. Хтось за свою родину. Хтось за свій будинок чи під'їзд, як голова ЖЕКу чи ОСББ. Хтось за свою команду в проекті.

Ісус Христос помер за всіх людей. За все людство.
За гріхи всіх людей.

І це про любов до кожного з нас.
І це про масштаб особистості Христа.

Відповідальність Христа — за мільярди людей.
І ось Христос прийшов в світ і народився в цьому світі, як дитина, маленька дитина. В хліву.
Щоб потім вирости дорослим чоловіком, який помер за всіх людей, які жили тоді і всі майбутні покоління, включаючи нас з вами.

Різдво для мене — це про масштаб особистості Христа і Його любов!»

Володимир Багненко , автор і ведучий програми «Добре, що ти тут»

14/12/2023

Фаза "медового місяця" не триває вічно. Коли пара починає жити разом, ділити хатні обов’язки, керувати фінансами і вирішувати, до чиїх родичів поїхати на найближчі свята, солодкавість може потрохи зникати.
Як результат, багато людей кажуть, що перший рік у шлюбі — найважчий.
Як підготуватись до шлюбу та що змінюється після весілля у стосунках - про це говоримо з Валерією та Мирославом Старостіними.
Пара веде активно блог про стосунки та не тільки і дуже відверто ділиться зі слухачами викликами першого року шлюбного життя.

Пишіть в коментарях, якщо одружені, з якими труднощами зіштовхнулись у перший рік подружнього життя; а якщо неодружені, які очікування маєте від шлюбу.

Дотримуючись пророцтв, єврейський народ століттями чекав приходу Спасителя, і вони чекали на справжнього царя, який звіл...
14/12/2023

Дотримуючись пророцтв, єврейський народ століттями чекав приходу Спасителя, і вони чекали на справжнього царя, який звільнить їх і встановить своє царство на землі.

Уявіть собі їхнє здивування і невіру, коли їм сказали, що їхній Спаситель народився в простій сім'ї в хліві у Вифлеємі, в найбіднішому місці бідного міста. Те, що вони отримали, не відповідало їхнім очікуванням!

Але Бог і не намагається відповідати очікуванням. Він розносить їх у пух і прах. Ісус — дивовижний приклад неймовірної доброти Бога. Через Ісуса Бог задовольнив ті потреби євреїв, про які вони й не підозрювали. Він дав їм набагато більше, ніж швидкоплинне процвітання земного царства. Він встановив Своє вічне Царство, дарував порятунок, відновив правильні стосунки людей з Богом і приніс надію занепалому світу.

Нам необхідно зрозуміти різницю між очікуваннями від Бога певних дій і довірою Його плану, на виконання якого ми чекаємо. Очікування від Бога виконання наших планів може призвести нас до розчарування, невдоволення й образи в разі їх невиконання. Але здорове очікування від Бога дій згідно з Його планами живитиме нашу віру.

Що та як ви очікуєте від Бога сьогодні?

13/12/2023

Запитання щодо гадання | Питання до Виробника

На момент народження Ісуса Христа світ переживав період глибоких змін, що нагадує те, що відбувається в Україні сьогодні...
12/12/2023

На момент народження Ісуса Христа світ переживав період глибоких змін, що нагадує те, що відбувається в Україні сьогодні. Окуповані території, неврівноважені деспоти при владі, соціальний стрес, глибокі втрати та невимірюваний біль супроводжували ті часи, як і наші дні.
Однак, так само як тоді народилася надія в обличчі Ісуса, так і сьогодні Україна знаходить силу, щоб народжувати перемогу після кожної ночі 🙏🏻

12/12/2023

Чому я медик? | Медичний контекст

Яке воно студентське життя медиків? Чи варто йти в медицину? Чи було бажання у студента-медика залишити медичну сферу? Можливо, відповіді на ці питання остаточно допоможуть вирішити - «я йду в медицину» або просто занурять вас у медичне життя як у фільмах.

12/12/2023

Чому бути відданим у малих речах важливо? Міша та Аліна | РанокLive

Бог цінує відданість, а не славу, смиренність, а не владу ⠀У ніч Свого найбільшого дива замість того, щоб відкрити його ...
12/12/2023

Бог цінує відданість, а не славу, смиренність, а не владу

У ніч Свого найбільшого дива замість того, щоб відкрити його спочатку царям чи світовим лідерам, Бог послав ангела розповісти цю новину простим пастухам. Слід зазначити, що ці люди були вірними працівниками, ночували поруч зі своїми вівцями і добре дбали про те, що було їм довірено.

У пастухів був низький соціальний статус, але вони були відданими людьми, і Бог обрав їх бути першими, кому випала честь почути найбільшу новину в історії. Вони стали першими, хто особисто зустрівся з Сином Божим!

Бог шукає людей, які будуть вірними в малому, щоб Він міг довірити їм більше. Що б вам не доручили сьогодні, робіть це з повною віддачею. Бог бачить ваше старання і винагороджує тих, хто віддано виконує доручене.

11/12/2023

Про прихисток для жінок, що пережили домашнє насильство | Загартовані

Щодня величезна кількість жінок та дітей потерпають від домашнього насильства. І в жінки може виникати відчуття, що у цілому світі вона залишилась сам на сам із цією проблемою.
Сьогодні у спецвипуску проєкту Загартовані ми спілкуємось з Марʼяною Капустинською, організаторкою проєкту «Будинок Сховище» для жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства.

Цінувати, а отже не гаяти жодну годину життя? До скількох корисних змін це може призвести? 🙌🏻
10/12/2023

Цінувати, а отже не гаяти жодну годину життя? До скількох корисних змін це може призвести? 🙌🏻

Поділись теплою історією в коментарях👇🏻💛
09/12/2023

Поділись теплою історією в коментарях👇🏻💛

рф завдає ударів по Харкову, — ОВАщонайменше 5 вибухів«Адже Ти — Бог, Який не може погодитися з беззаконням, і не посели...
08/12/2023

рф завдає ударів по Харкову, — ОВА
щонайменше 5 вибухів

«Адже Ти — Бог, Який не може погодитися з беззаконням, і не поселиться біля Тебе той, хто чинить зло. Порушники закону не встоять перед Твоїми очима: Ти не злюбив усіх, які чинять беззаконня, і вигубиш усіх, котрі говорять неправду. Кровожерною та підступною людиною гидує Господь.»

‭‭Псалмів‬ ‭5‬:‭5‬-‭7‬ УТТ‬
https://bible.com/bible/1755/psa.5.5-7.УТТ

Після того, як мудреці вирушили в путь, Ангел Господній з’явився Йосипу уві сні й сказав: «Вставай, візьми Дитину та Йог...
08/12/2023

Після того, як мудреці вирушили в путь, Ангел Господній з’явився Йосипу уві сні й сказав: «Вставай, візьми Дитину та Його матір і тікайте до Єгипту. Залишайтеся там, поки Я не скажу, що небезпека пройшла та можна повертатися, бо Ірод шукатиме Дитя, щоб убити Його». Матв 2:13

Що вам допомагає триматись у стані невизначеності? 🙏🏻

О 14:00 в етері Music Ocean почуємо ніжний голос Ілони Раба і поговоримо про пісні, які пробуджують до життя. Долучайтес...
07/12/2023

О 14:00 в етері Music Ocean почуємо ніжний голос Ілони Раба і поговоримо про пісні, які пробуджують до життя. Долучайтесь!

07/12/2023

Чим небезпечний хейт? | Біблійний погляд

Негативні висловлювання в бік політиків або зірок стало рутинною справою майже для кожного, незалежно від того віруюча ця людина чи ні. Що Біблія говорить про хейт і які наслідки за такі дії?
Запитаємо у Олександра Бута, пастора церкви UnityHome.

Безкоштовна лінія духовно-психологічної підтримки "DOVIRA"
Телефон: 0 800 50 77 50
Номер студії: 0 800 30 14 13
Viber/Telegram: 099 228 28 08

Address

Kyiv

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Radio M posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Radio M:

Videos

Share

Category


Other Radio Stations in Kyiv

Show All