Café 60 Media

Café 60 Media کار کافه‌شصت در درجه‌ی اول نشر کتاب‌های آموزش زبان، ادبیات و کتاب‌های کودکان است. کار ما نه محدود به ژانر خاص و نه محدود به زبان خاصی است.

Välkommen till Café 60 Media! Detta är vår verksamhet:

•Utgivning av böcker, främst på persiska. Vi fokuserar på pedagogiska böcker och barnböcker, men ger även ut skön- och facklitteratur (både på originalspråk och i översättning).

•Stöd till andra förlag eller privatpersoner med layout, formgivning, grafisk design, textbehandling, korrekturläsning etc. Har du ett eget manuskript av hög kvali

tet som du vill publicera kan vi hjälpa till med hela utgivningsprocessen!

•Pedagogiska tjänster: framställning av material för språkundervisning samt kurser i hur detta material kan användas.

•Bibliotekstjänst: translitterering, klassificiering, arkivering, recensering etc. Till grund för all vår verksamhet ligger ett avståndstagande från alla former av censur, respekt för människors mångfald och ett månande om kvinnors litterära verksamhet.

کتاب مشترک دیگری از نشر تاک و کافه شصت: «شب بی‌ستاره»، نوشته‌ی «روستا باختری» به کوشش محمدحسین محمدی«شب بی‌ستاره»،داستان...
26/01/2025

کتاب مشترک دیگری از نشر تاک و کافه شصت: «شب بی‌ستاره»، نوشته‌ی «روستا باختری» به کوشش محمدحسین محمدی

«شب بی‌ستاره»،

داستانی است از خشونت و بی‌رحمی و ترس و التهاب.

شب بی‌ستاره، قصه‌یی است از مرگ و بدنامی،

و عشقی که در میان مرگ و خشونت،

و بی‌رحمی و التهاب می‌روید.

روزنامه‌ی انیس، دوشنبه، ۵ سنبله‌ی ۱۳۴۶

اوایل شب، هنگامی که تازه مژه‌های ویس سنگینی کرده بود، ناگهان صدایی به گوشش خورد؛ صدای ترق‌ترق پله‌های چوبی. مثل این‌که کسی می‌خواست بی‌آن‌ که سر‌و‌صدایی ایجاد کند، از پله‌ها بالا بیاید.

ویس با تعجب تکانی به خودش داد و چشم‌های خواب‌آلوده‌اش را کاملاً باز کرد. نگاهی به ساعت انداخت. ساعت درست ده بعد از ظهر بود. البته از شب چیزی نگذشته بود. ولی برای مزرعه‌ی دورافتاده‌ی آقای کروکس، ساعت ده دیروقت بود. این صدا از چه کسی می‌توانست باشد. مطمئناً مزرعه‌داران آقای کروکس نبودند.

چون هیچ‌ وقت آن‌ها این‌ طور از پله‌ها بالا نمی‌آمدند. از آن گذشته، این ساعت، وقتی نبود که مزاحم ویس بشوند.

ویس گوش فرا داد. ‌نه،‌ از نوکران آقای کروکس هم صدایی نمی‌آمد. مسلماً امشب، خواب را بر قمار زدن و آواز خواندن ترجیح داده بودند.

لینک خرید:
https://cafe60media.se/butik #!/products/shab

کار مشترکی دیگر از انتشارات تاک و کافه شصت:آیا کسی رزا لوکزامبورگ را می شناسد؟نویسنده: مهدی دهقاندر این کتاب با داستان‌ه...
24/06/2024

کار مشترکی دیگر از انتشارات تاک و کافه شصت:

آیا کسی رزا لوکزامبورگ را می شناسد؟
نویسنده: مهدی دهقان

در این کتاب با داستان‌هایی روبه‌رو می‌شوید که ویژگی مشترک همه‌ی آن‌ها را می‌توان در نوع روایت‌گری ویژه، پایان‌بندی نامنتظره، کاربرد پخته‌ی زبان و بهره‌گیری در هم تنیده از دنیای واقعیت و انتزاع دانست. مهدی دهقان با تلاشی ستودنی در مسیرهای واقع‌گرایی، واقع‌گرایی جادویی و فراواقع‌گرایی قدم برداشته و از این نظر، تجربه‌ای درخشان را پیش روی خوانندگان گذاشته است. او را می‌توان نماینده‌ی گروهی از نویسندگان افغانستان دانست که در مهاجرت به دنیا آمده و بالیده‌‌اند و دغدغه‌ی هویت را در داستان‌هایشان، متفاوت و دیگرگونه نشان می‌دهند.

لینک خرید کتاب:
https://cafe60media.se/butik #!/products/rosa

کار مشترک دیگری از کافه شصت و انتشارات تاکهستی آدم‌های پنهان لینک خرید:https://cafe60media.se/butik #!/products/hasti
26/05/2024

کار مشترک دیگری از کافه شصت و انتشارات تاک

هستی آدم‌های پنهان
لینک خرید:

https://cafe60media.se/butik #!/products/hasti

کار مشترکی دیگر از نشر تاک و کافه‌شصت: «زن عصری» نوشته‌ی عبدالوکیل سوله‌مل شینواری با ترجمه‌ی نظری آریانا و منصور نسیمی«...
25/04/2024

کار مشترکی دیگر از نشر تاک و کافه‌شصت: «زن عصری» نوشته‌ی عبدالوکیل سوله‌مل شینواری با ترجمه‌ی نظری آریانا و منصور نسیمی

«یکی از ویژه‌گی‌های قلم عبدالوکیل ‌سوله‌مل شینواری، روایت و بررسی روان‌کاوانه‌ی روابط خصوصی زنان و مردان ‌است که در متون ادبی افغانستان‌‌، به ویژه در ادبیات زبان پشتو، از حوزه‌های ممنوعه و تابو شمرده می‌شود. «‌زن عصری‌ و داستان‌های دیگر» نیز مجموعه داستانی زن‌محور است و نگاه فرودستانه ‌به زن را در جامعه‌یی سنتی بازتاب می‌دهد؛ و ‌از سوی دیگر، دغدغه‌ها، احساسات زنانه و درمانده‌گی‌های غم‌انگیز زنانی را که به شدت وابسته‌ی نظام پدرسالاری‌اند، به زیبایی و ظرافت روایت می‌کند. تقلیل زن به ابژه‌ی جنسی و خدمتکار خانه‌گی محصول تفکر عقبگرا و نگاه زن‌ستیزانه‌ی غالب در جامعه‌ی ما است و بازتاب چنین تفکری در متون ادبی راه را برای نقد و تغییر آن باز می‌کند.»

ــــ منیـژه باخـتـری ــــ

عبدالوکیل سوله‌مل شینواری، در سال ۱۳۴۳ خورشیدی در شهرستان «هیسکه مینه»‌ی ولایت ننگرهار‌ به جهان آمد. او در ‌جلال‌آباد درس خواند و برای تحصیلات عالی به شوروی سابق اعزام شد و ‌فوق لیسانسش‌ را در رشته‌ی تعلیمات نظامی دریافت کرد و در ‌سال 1366به افغانستان بازگشت و ‌به عنوان آموزگار در انستیتوت نظامی وزارت دفاع مشغول به کار شد. در اوایل دهه‌ی هفتاد در پیشاور می‌زیست و‌ به عنوان روزنامه‌نگار، با اتحادیه‌ی نویسنده‌گان آزاد افغانستان‌ همکاری می‌کرد. او در سال ۱۳۷۵ ‌به جمهوری اسلواکی مهاجرت کرد و پس از سال‌هایی به انگلستان کوچید.
شینواری‌ از مطرح‌ترین داستان‌نویسان زبان و ادبیات پشتو است و در بسیاری از داستان‌هایش به جهان زنان افغانستان پرداخته و ‌نگاه شیئ‌واره‌گی مردان به زنان را روایت کرده است. در ‌داستان‌‌های او ‌‌موضوعات جدی و تابو در جامعه‌ی سنتی افغانستان ‌پررنگ است و او می‌کوشد‌‌ روابط زنان و مردان را تحلیل کند.‌ اما داستان‌‌ها با مایه‌هایی از ادبیات تفریحی روایت می‌شوند؛ همانند داستان‌های گرد آمده در «زن عصری و داستان‌های دیگر» که نگاه شیئ‌واره به زن و ابژه‌ی جنسی‌ در آن‌ها بسیار پررنگ است. او در مقدمه‌ی این مجموعه نوشته است: «می‌دانم مانند داستان‌های قبلی‌ام، انتشار این کتاب نیز‌ عکس‌العمل منفی برخی از خواننده‌‌ها و نویسنده‌ها و منتقدان‌ هم‌زبانم را در پی خواهد داشت. آن‌ها این داستان‌ها را گم‌راه‌کننده‌ی جامعه تلقی خواهند کرد و مرا به خاطر نوشتنشان ملامت خواهند کرد. زیرا این داستان‌ها‌ ‌روایت‌های‌ بی‌پرده و تصاویر عریانی را در خود دارند.»
از شینواری تا کنون نُه ‌مجموعه داستان به زبان پشتو منتشر شده است که برخی از آن‌ها به زبان‌‌های‌ فارسی، انگلیسی‌، اسلواکیایی‌، هندی و اردو‌ ترجمه شده‌اند‌.

لینک خرید:
https://cafe60media.se/butik #!/products/zan-i-asri

دومین کار مشترک انتشارات تاک و کافه شصت:جمشید و ماهنجانو افسانه‌ها و قصه‌های دیگرشمس‌الدین ظریف صدیقیگردآوری: محمدحسین م...
09/02/2024

دومین کار مشترک انتشارات تاک و کافه شصت:
جمشید و ماهنجان
و افسانه‌ها و قصه‌های دیگر
شمس‌الدین ظریف صدیقی
گردآوری: محمدحسین محمدی

جمشید و ماهنجان و افسانه‌‌ها و قصه‌ها‌ی دیگر در بر گیرنده‌ی هشت افسانه ‌به روایت شمس‌الدین ظریف صدیقی است که در سال‌های متفاوت در دو مجله‌ی «فولکلور» و «فرهنگ مردم»منتشر شده‌اند. ظریف صدیقی در واقع دست به بازنویسی این قصه‌ها و افسانه‌ها زده است. او در روند این بازنویسی گاه با بهره‌گیری از تکنیک‌های داستان‌نویسی، پرداخت به جزئیات و صحنه‌پردازی به روایت‌های خوش‌خوانی می رسد‌ و آن‌ها را هم‌چون یک داستان کوتاه روایت می‌کند. او در روند این بازنویسی‌ها بیش‌تر از زبان رسمی و معیار بهره می‌‌برد. اما گاه در ‌ روایت برخی از افسانه‌ها زبان گفتاری مردم را وارد نثرش کرده است؛ چون زبان روایت «مرغ سعادت و شهزاده‌ی غور». و ‌این‌جا است که به روایت راویان افسانه‌ها نزدیک می‌شود. اگر چه صدیقی مشخصات هیچ یک از راویان افسانه‌ها را ذکر نکرده است

لینک خرید:

https://cafe60media.se/butik #!/products/jamshid-va-mahanjan

کافه شصت با افتخار تقدیم می‌کند:شام آخر افغانی - محمد آصف سلطانزاده کوه‌ها به آهستگی و کُندی هزار‌ساله چین‌وشکن به چهره ...
09/02/2024

کافه شصت با افتخار تقدیم می‌کند:

شام آخر افغانی - محمد آصف سلطانزاده

کوه‌ها به آهستگی و کُندی هزار‌ساله چین‌وشکن به چهره می‌آورند و نه چون انسان‌ها که ممکن در شب‌زنده‌داری‌ای در شبی دیجور انگار سالی بر او بگذرد و در سالی دشوار دهه‌ای پیر شود، همچون این پیرمرد مسافر که پس از سه‌دهه چنان چهره پرآژنگ شده است که حتی همین راننده‌ی اتوبوس مسافری که عمری را در مسیر بامیان-کابل-پروان پیره زده است او را نشناسد و تعداد زیادی از مسافران هم، که او همان قوماندانی است که روزگاری در سال‌های انقلاب نه‌تنها در تمام ساحات مرکزی که حتی صفحات شمال و دره‌ی صوف و مزار هم به جنگاوری مشهور بود. کوه‌ها در برابر تغییرات سخت مقاومت می‌کنند آن‌چنان که در نظر قوماندان سابق و پیرمرد کنونی، این کوه‌هایی که از پنجره‌ی اتوبوس در سمت چپ جاده به سوی کابل پیدا است بی هیچ تغییری همان هستند که بودند.

لینک خرید:
https://cafe60media.se/butik #!/products/sham-i-akhar

کافه‌شصت با افتخار و با همکاری انتشارات تاک، که از این پس در سوئد فعال است، کتاب «دختران خاک» از «جواد خاوری» را تقدیم م...
27/12/2023

کافه‌شصت با افتخار و با همکاری انتشارات تاک، که از این پس در سوئد فعال است، کتاب «دختران خاک» از «جواد خاوری» را تقدیم می‌کند:

«‌‌زن بودن‌ تقدیری است که سایه‌ی سنگینش را بر‌ سر دختران خاک ‌گسترده است. دخترانی که ‌پذیرای تقدیر‌ند و خوشبختی را‌ فقط در قامت تقدیر ‌می‌بینند. اما تقدیر بی‌رحم است و مرگی زودهنگام بر آنان ارزانی می‌دارد. مرگ‌های‌ فاجعه‌باری که والدین‌شان را ‌رنج می‌دهند. آن‌ها دو سال تمام می‌کوشند تا بر این رنج غالب شوند. اما همین که با مرگ دختران‌شان کنار می‌آیند، ناگهان آنان را زنده می‌یابند. دخترانی که دو سال گم بودند، کجا بودند و چه بر سرشان آمده بود؟ آیا آنها همان دختران معصوم هستند یا‌ هیولاهایی بد‌نام‌؟ والدین‌ داغ‌دار‌ به مصیبت دیگری گرفتار می‌شوند‌. زنده شدن دختران‌شان فاجعه‌بارتر از مرگ‌ آنان است‌. ‌آن‌ها نمی‌دانند با دخترانی که از جهان مرگ باز‌ گشته‌اند و آبستن هزار ابهام‌اند، چه کنند؟ ‌
‌‌‌‌در ‌این رمان، نگاه جواد خاوری به واقعیت از روزنه‌ی تخیل، افسانه‌ها و خرافات می‌گذرد. او‌ با تمرکز بر کهن‌الگوها، عادت‌ها و جبر سرنوشت، داستانی جذاب و تفکر‌برانگیز خلق کرده است.
بداهت رنج، همگانی بودن گناه، عادت‌زدگی و تقدیرگرایی از موضوع‌های مطرح در این رمان است.»

لینک فروش:
https://cafe60media.se/butik #!/products/dokhtaran-i-khak

Adress

Box 12050
Stockholm
10222

Aviseringar

Var den första att veta och låt oss skicka ett mail när Café 60 Media postar nyheter och kampanjer. Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Kontakta Affären

Skicka ett meddelande till Café 60 Media:

Dela