SHP-202visa

SHP-202visa Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from SHP-202visa, Digital creator, Elizabeth Street, Sydney.

08/01/2025

✅حالات استثنا در #استرالیا:

📌افرادی که ویزای بشردوستانه ( ویزای نوع 202 ) را تقاضا می کنند در یک حالت استثنایی می توانند بدون داشتن کیس خطر در مورد نقض شدید حقوق انسانی خود هم تقاضا دهند و آن زمانی است که درخواست ویزا بر اساس یک عنوان موسوم "یکپارچه کردن خانواده از هم گسیخته "بررسی شود در این حالت یکی از افراد زیر در استرالیا پیشنهاد دهنده خواهد بود :

1️⃣همسر یا شریک جنسی دو فاکتو

2️⃣هر یک از والدین( اعم از آنکه متقاضی فرزند خونی شخص پیشنهاد دهنده یا فرزند خوانده وی باشد . )

3️⃣هر یک از فرزندان زیر 18 سال:
در این مورد فرزند ساکن استرالیا حتما" باید کمتر از 18 سال داشته باشد و پیشنهاد دهنده شود ولی اگر طی بررسی تقاضا سن فرزند به 18 سال برسد مثلا" موقعی که تقاضا برای یکپارچه شدن خانواده از هم گسیخته توسط یک فرزند17 سال و نیمه پیشنهاد ( اسپانسری ) میشود ولی قبل از اعلام نتیجه بررسی تقاضا سن وی به 18 سال می رسد تقاضای مذکور دیگر قابل بررسی تحت عنوان یکپارچه کردن خانواده از هم گسیخته نیست ولی بصورت اتوماتیک هم رد نمیشود بلکه به متقاضی اطلاع داده میشود تا تقاضای خود را با عنوان کردن دلایل لازم در جهت نقض شدید حقوق انسانی خود (مانند دیگر متقاضیان دریافت ویزای 202 بشردوستانه ) به جریان بیاندازد.

08/01/2025

✅ ویزای بشردوستانه استرالیا

✍دریافت این نوع ویزا به شخص متقاضی امکان خواهد داد که به طور قانونی و به صورت دائم در استرالیا زندگی کند.

✅افراد دارای اقامت دائم در استرالیا از مزایای زیر بهره مند هستند:

1️⃣ امکان زندگی و کار در استرالیا بصورت دائم

2️⃣ امکان تحصیل در مدارس و دانشگاه های استرالیا

3️⃣ امکان دریافت سوبسید (یارانه) خدمات درمانی و بهداشتی از طریق MEDICARE و PBS

4️⃣ امکان اقدام برای اخذ شهروندی (CITIZENSHIP) استرالیا به شرط دارا بودن برخی معیارها

5️⃣ امکان اسپانسری سایر افراد متقاضی اقامت دائم در استرالیا

✅ویزای بشردوستانه داخل کشور (زیر طبقه ۲۰۱)

▪️متقاضیان دریافت این نوع ویزا باید دارای کلیه شرایط مشترک با افراد زیر طبقه ۲۰۰ (ویزای پناهندگان) باشند. با این تفاوت که این دسته از افراد بر خلاف پناهندگان هنوز ساکن کشوری هستند که ادعا می کنند در آن در معرض آزار و اذیت غیر قابل اجتناب قرار دارند.

▪️ضمنا این دسته از افراد نمی توانند نزد نهاد UNHCR ثبت نام شده باشند (زیرا شعبات UNHCR از ثبت نام افرادی که در کشور متبوع خود ساکن باشند معذور است.) داشتن اسپانسر در استرالیا برای این دسته از افراد نیز الزامی نیست.

✍توجه داشته باشید که فقط تعداد بسیار کمی با قرار داشتن در شرایط بسیار حاد حائز شرایط برای دریافت این نوع ویزا هستند.

✅ویزای بشر دوستانه جهانی (زیر طبقه ۲۰۲)

▪️متقاضیان این نوع ویزا باید حایز شرایط مشترک با زیر طبقه ۲۰۰ باشند. با این تفاوت که حتی در صورت کسب نتیجه ردی از سوی UNHCR می توانند متقاضی دریافت این نوع ویزا باشند. ضمنا بر خلاف سایر زیر طبقه ها معرفی اسپانسری که فرم اسپانسری ۶۸۱ را برای ایشان پر و ارسال کند الزامی است. این افراد در کشور متبوع خود باید تحت "تبعیض بسیار شدید" قرار داشته باشند و به همین دلیل کشور متبوع خود را ترک کرده باشند.

✅برخی مصادیق تبعیض بسیار شدید عبارت است از:

▪️مداخله خودسرانه در زندگی خصوصی شما یا خانواده شما (که با شما زندگی می کنند) یا مکاتبات شما، و محرومیت از کلیه وسایل امرار معاش

▪️اجبار به زندگی در مساکن زیر استانداردهای قابل قبول

▪️ممانعت از تحصیل

▪️اجبار به چشم پوشی از فعالیت های مدنی یا اجتماعی

▪️دائما تحت نظر بودن یا تحت فشار قرار داشتن (مثلا برای اینکه خبرچین شوید)

▪️نقض حقوق شهروندی

▪️محرومیت از داشتن گذرنامه

✍توجه داشته باشید که تمایل به مهاجرت برای دسترسی به شرایط بهتر اقتصادی مساله ای ذیربط در این زیرگروه محسوب نمی شود.

✅ویزای نجات اضطراری ( زیر طبقه ۲۰۳)

▪️شخص متقاضی باید همه شرایط مشترک با متقاضیان دریافت ویزای پناهندگی (زیر طبقه ۲۰۰) را دارا باشد. ضمنا باید شرایط او بسیار خاص و حاد باشد (برای نمونه افرادی که در معرض خطر دستگیری و دیپورت قریب الوقوع هستند) این افراد باید ساکن خارج از استرالیا باشند و دلایل ناگزیر ارائه دهند که باید به استرالیا سفر کنند زیرا تحت تعقیب یا آزار و اذیت هستند.

✅مصادیق تعقیب و آزار عبارت اند از:

▪️تهدید جانی یا امنیتی یا تهدید آزادی شخص

▪️مزاحمت یا بازداشت یا دستگیری های مستمر یا ادواری

▪️تبعید اجباری یا انتقال ناخواسته به مناطق دور افتاده

▪️دستگیری یا بازداشت خودسرانه

▪️شکنجه یا رفتار غیر انسانی یا بیرحمانه

▪️بردگی

▪️مصادره اموال

🔹️شرکت اجباری در کلاس های باز آموزی (شستشوی مغزی)

✅ویزای زنان در معرض خطر (زیر طبقه ۲۰۴)

▪️مخصوص زنانی است که در خارج از کشور خود تحت تعقیب یا آزار و اذیت باشند و در معرض مزاحمت یا سوء استفاده جدی بخاطر جنسیت خود هستند .

✅علاوه بر نیاز به دارا بودن خصوصیات مشترک با افراد زیر طبقه ۲۰۰ (پناهندگان) باید به صورت غیرقابل اجتناب متحمل یکی از مسائل زیر باشند:

▪️خشونت

▪️سوء استفاده جنسی

▪️اخاذی (دریافت حق السکوت با تهدید)

▪️استثمار (بهره کشی)

▪️تبعیض یا بازداشت غیرقانونی

✍توجه داشته باشید این وضعیت باید به دلیل جنسیت ایجاد شده باشد

08/01/2025

2. ویزای بشردوستانه استرالیا subclass201
این ویزا برای افرادی است که به دلایل مختلف از جمله مذهب، نژاد و … مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند و امکان بر طرف شدن این آزارها وجود ندارد. برای مثال فرد نمی‌تواند نژاد خود را تغییر دهد. این ویزا با عنوان IN-COUNTRY SPECIAL HUMANITARIAN نیز شناخته می‌شود.

3. ویزای بشردوستانه استرالیا subclass202
این ویزا برای افرادی است که مورد آزار و اذیت‌هایی که نقض حقوق بشر را به همراه دارد، قرار می‌گیرند. فرد متقاضی ویزای ساب کلس 202 باید حتما بالای 18 سال سن داشته و همچنین ساکن استرالیا و یا نیوزلند باشد. به عبارتی برای این ویزا امکان درخواست از کشور مبدأ وجود ندارد.

4. ویزای بشردوستانه استرالیا subclass203
این ویزا که فرآیند بررسی آن سریع‌تر از موارد دیگر است مناسب افرادی است که خودشان و یا اعضای خانوادشان در معرض خطر جدی در کشور مبدأ قرار دارند. ویزای سابکلس 203 که با عنوان ویزای نجات نیز شناخته می‌شود، بسیار سریع بررسی می‌شود اما باید در نظر داشته باشید که مدارک لازم برای خطر جانی و همچنین آزار اذیت در کشور مبدأ به صورت کامل باید ارائه شود.

5. ویزای بشردوستانه استرالیا subclass204
این ویزا صرفاً مخصوص بانوان است و آقایان نمی‌توانند برای این ویزا درخواست بدهند. این ویزا برای زنانی ارائه شده است که در کشوری به غیر از کشور مبدأ زندگی می‌کنند و شرایط زندگی خودشان و فرزندشان خطرناک است. این افراد توسط کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد شناسایی شده و پس از تأیید به دولت استرالیا معرفی می‌شوند تا برای آن‌ها ویزای سابکلس 204 صادر شود.

📌 ویزای بشر دوستانه استرالیا

08/01/2025

ویزای بشر دوستانه چیست؟
ویزای بشر دوستانه از طرف برخی از کشورهای پیشرفته برای افرادی که در کشوری نا امن، جنگ زده و یا به طور کلی کشوری که شرایط زندگی در آن سخت و مشقت بار باشد صادر می‌شود. ویزای بشر دوستانه‌ای که بسیاری از کشورها پس از حمله طالبان برای مردم افغانستان صادر کردند، نمونه‌ای از ارائه‌ی ویزای بشر دوستانه است. در این مقاله قصد داریم ضمن بررسی کشورهایی که ویزای بشردوستانه می‌‌دهند، شرایط اخذ این ویزا و مدارک لازم برای ویزای بشر دوستانه را مورد بررسی قرار دهیم.

در این مطلب می‌خوانید

📌 دلایل اخذ ویزای بشر دوستانه

📌 قوانین و مدارک لازم برای اخذ ویزای بشردوستانه

📌 از چه کشورهایی می‌توان ویزای بشر دوستانه گرفت؟

📌 ویزای بشر دوستانه کانادا

دلایل اخذ ویزای بشر دوستانه

به صورت کلی شرایط متفاوتی برای اخذ ویزای بشر دوستانه وجود دارد و شرایط هر کشور با دیگر کشورها متفاوت است. اما شرایط ویزای بشر دوستانه به طور کلی در بین تمامی کشورهایی که این نوع ویزا را ارائه می‌دهند مشترک است. در ادامه این شرایط را بیان می‌کنیم:
1. فرد متقاضی ویزای بشر دوستانه از نظر سیاسی در خطر باشد.
2. فرد متقاضی باید در منطقه‌ای جنگ‌زده زندگی کند.
3. فرد متقاضی در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار بگیرد و ادامه‌ی زندگی در کشور مبدأ با تهدید جانی وی همراه باشد.

قوانین و مدارک لازم برای اخذ ویزای بشردوستانه
همان طور که گفته شد هر کشور برای ارائه‌ی ویزای بشر دوستانه قوانین خاص خود را دارد. اما به طور کلی فرد متقاضی باید بتواند ثابت کند که بازگشت وی به کشورش با خطر جانی همراه است. برای اخذ این ویزا فرد متقاضی با مراجعه به نهادهای بشردوستانه درخواست پناهندگی خود را به کشور مورد نظر ارسال می‌کند و در صورتی که واجد شرایط باشد می‌تواند ویزای کشور مورد نظر را اخذ کند. به صورت معمول مراحل بررسی پرونده‌های ویزای بشردوستانه طولانی بوده و بین 18 تا 48 ماه زمان می‌برد.
فرد متقاضی حتما باید پاسپورت معتبر داشته باشد و مستندات و مدارک لازم برای اثبات پرمخاطره بودن زندگی وی در کشورش را همراه مدارک هویتی، ضمیمه‌ی درخواست ویزا کند. در صورتی که وی در کشورش دچار آزار و اذیت شده باشد باید مدارکی دال بر این موضوع همراه پرونده ارائه کند و صرف ادعای وی مبنی بر آزار و اذیت کافی نیست.

از چه کشورهایی می‌توان ویزای بشر دوستانه گرفت؟
کشورهای بسیاری حاضر به ارائه‌ی ویزای بشر دوستانه هستند که در میان معروف‌ترین آن‌ها آلمان، استرالیا، کانادا، فرانسه، سوئیس، سوئد و انگلیس می‌باشند. قوانین مربوط به هر کدام از این کشورها متفاوت است و قبل از درخواست باید در نظر داشته باشید که اطلاع از قوانین هر کشور کمک زیادی به موفقیت درخواست شما می‌کند.

ویزای بشر دوستانه کانادا
ویزای بشردوستانه کانادا تحت عنوان ویزای H&C شناخته می‌شود و طی آن به متقاضی اقامت دائم کانادا ارائه می‌شود. نکته‌ای که در مورد ویزای H&C کانادا باید در نظر داشته باشید این است که این ویزا فقط از داخل خاک کانادا قابل پیگیری است و متقاضی در زمان ارائه‌ی درخواست باید در کانادا اقامت داشته باشد.

به صورت کلی قانون خاصی برای اخذ ویزای بشردوستانه کانادا وجود ندارد ولی داشتن شرایط خاص به متقاضی کمک می‌کند که این ویزا را سریع‌تر دریافت کند. برای مثال متقاضی چندین سال در کانادا زندگی کرده باشد و یا فرزندانی داشته باشد که در کانادا به مدرسه می‌روند. داشتن روابط خانوادگی با افرادی که اقامت دائم کانادا دارند و یا شهروندان کانادایی از جمله شرایطی است که احتمال موفقیت پرونده را افزایش می‌دهد. در صورتی که فرد متقاضی به زبان‌های انگلیسی و فرانسه مسلط باشد، تأثیر مثبتی در پرونده وی خواهد داشت.

نتیجه درخواست ویزای بشر دوستانه کانادا
پس از ارائه‌ی درخواست، اگر پرونده‌ی ویزای بشر دوستانه کانادا با موفقیت همراه باشد، برای متقاضی کارت اقامت دائم کانادا با عنوان PR Card، صادر می‌شود و در صورتی که درخواست منقاضی رد شود، وی ظرف مدت 15 روز می‌تواند اعتراض خود به پرونده را اعلام نماید. این اعتراض در دادگاه فدرال کانادا بررسی خواهد شد.

ویزای بشر دوستانه استرالیا
قوانین مربوط به ویزای بشردوستانه استرالیا از سال 2014 تغییرات زیادی داشته است و مسیر بررسی پرونده‌ها به صورت کلی تغییر کرده است. ویزای بشر دوستانه استرالیا به پنج گروه طبقه بندی می‌شود.

1. ویزای بشردوستانه استرالیا subclass200
این ویزا برای افرادی که می‌خواهند درخواست خود را از کشور مبدأ ارسال کنند مناسب است. در برخی موارد متقاضی تا زمان آماده شدن ویزا امکان خروج از کشورش را ندارد. این ویزا که با عنوان ویزای REFUGEE نیز شناخته می‌شود، شرایط بسیار سخت گیرانه‌ای دارد و تنها به تعداد کمی از متقاضیان ویزا ارائه می‌شود.

Address

Elizabeth Street
Sydney, NSW
1696700

Opening Hours

Monday 9am - 5pm
Tuesday 9am - 5pm
Wednesday 9am - 5pm
Thursday 9am - 5pm
Friday 10am - 9:39pm

Telephone

+61422615499

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when SHP-202visa posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to SHP-202visa:

Share