دفتر ساحوی بازار رسانه ها، در زون شمالشرق mediabazaar

  • Home
  • Afghanistan
  • Taloqan
  • دفتر ساحوی بازار رسانه ها، در زون شمالشرق mediabazaar

دفتر ساحوی بازار رسانه ها، در زون شمالشرق mediabazaar نهاد رسانه ای بازار رسانه ها، حمایت کننده خبرنگاران، ر?

05/11/2024

دیدگاه رسمی فدراسیون نهادهای حامی حقوق خبرنگاران در تبعید در پیوند به نشست خبرنگاران در تبعید در کانادا این نشست به ابتکار بنیاد ‌شهید فهیم دشتی ‌ و خانه آزادی برگزار شده بود . #

01/10/2024

طالبان دو خبرنگار افغان را به 10 سال زندان محکوم کردندنهاد رسانه ای بازار رسانه ها، حمایت کننده خبرنگاران در تبعید، محکومیت این خبرنگاران را محکوم و از جامعه بین‌المللی می خواهد که برای آزادی فوری محمد عارف هجران و احمد کامران بر رژیم طالبان فشار بیاود.عبدالصمد حامدپویا ریس #فدراسیون نهاد های خبرنگاران در تبعید و ریس بازار رسانه ها به این باور است که ، آزادی بیان در افغانستان زیر تهدید جدی طالبان قرار دارد و محدودیت‌ها بیشتر شده است.

14/08/2023

به خشونت علیه روزنامه نگاران و محکمه صحرایی انان خاتمه دهید -

بازار رسانه ها حمایت کننده روزنامه نگاران و رسانه ها، در حالیکه نگران وضعیت امنیتی روزنامه نگاران هستند که روز گذشته گروه طالبان در کندهار آنان را بازداشت کرده اند از نهاد های مدافع حقوق بشری جهانی جدا میخواهد تا برای رهایی این سه روزنامه نگار تلاش جدی کنند .
گروه طالبان روز گذشته شمس‌الله عمری، وحیدالرحمن افغانمل و عطاءالله عمر از روزنامه نگاران محلی کندهار را بازداشت کرده اند .

13/08/2023

دستورات صحرایی و خلاف اصول و اخلاق حقوق بشری و رسانه ای، اداره خود ساخته اطلاعات و فرهنگ گروه طالبان در هلمند افغانستان به رسانه‌های آزاد محکوم و مردود است ،
ط.البان در این ولایت هشدار داده است که تحت هیچ شرایطی نباید صدای زنان را نشر کنند.
نهاد بین‌المللی رسانه يي بازار رسانه ها حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها ضمن محکوم کردن اینگونه دستورات گروه ط.البان، از نهاد های بین المللی جدا میخواهد تا جلو رفتار متعصبانه و صحرایی این گروه علیه رسانه ها و روزنامه‌نگاران را بگیرد .
اعلامیه و دیدگاه نهاد رسانه ای بازاررسانه ها

09/05/2023

مصاحبه عبدالصمد حامد پویا ریس بازار رسانه ها حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها با افغانستان اینترنشنال
Afghanistan International افغانستان اینترنشنال
در پیوند به بازداشت چهار تن از مسئولین رسانه ها توسط گروه طالبان در خوست افغانستان

09/05/2023

دیدگاه بازار رسانه ها در پیوند به بازداشت چهار تن از مسوولان رسانه های خوست توسط گروه طالبان :

دفتر سازمان ملل متحد و نماینده ویژه اتحادیه اروپا باید برای رهایی چهار تن از مسوولان رسانه های خوست افغانستان اقدام فوری کنند .

11/01/2022
30/12/2021

Press Statement of Afghan Journalists Federation about Illegal Elections of the Federation

The Federation of Journalists & Media Support Organizations declares that the latest attempts of a number of opportunistic individuals to take over the Federation of Media Support Organizations is against the country’s media law and the statute of the Federation and is subject to prosecution. A few days ago, a number of individuals who are not members of the leadership of the Federation attempted to take over the Federation by organizing elections for the chairmanship of the Federation without having the legal or administrative authority to organize such elections. The main intention of these individuals is to hijack the Federation and through that create proximity with the Taliban government.

Based on the statute of the Federation, any elections for the leadership of the organization can happen when two thirds of the members of the Federation are present in the elections. In the absence of this quota, any elections is invalid and does not carry any legitimacy. Therefore, the leadership of the Federation strongly condemns this act.

Since the collapse of Afghanistan to the Taliban, leadership of the Federation has attempted to carry out its operations in the international level under a new framework so that it can help protect the values of press freedom and freedom of expression in Afghanistan.

The leadership of the Federation also considers these purposeful and fateful attempts of certain individuals a threat to the ideals of press freedom in Afghanistan. The Federation of Afghanistan’s Media Support Organizations, which was created 8 years ago with the goal of safeguarding press freedom and freedom of expression, is committed to promoting impartial and professional journalism in Afghanistan and does not allow any activities in support of a certain person or political entity.

27/12/2021

بازداشت و شکنجه و تهدید روزنامه نگاران افغان راه حل نیست .
اگر حاکمان کابل فکر می‌کنند با اینگونه رفتار صحرائی شان، صدای آزادی بیان و رسانه ها را می‌توانند خاموش بسازند، اشتباه فکر کردند و نمی توانند .
در تازه ترین مورد، امشب شاه پور فرهمند از روزنامه نگاران ارشد افغان را گروه طالبان بازداشت و تهدید به مرگ کردند، و تمامی اسناد و وسایل روزنامه نگاري اورا مورد جستحو قرار دادند .
و در مورد دیگری گروه تالیبان دیروز آقای حاجی عارف نوری ریس شبکه تلويزيون نورین را بازداشت کردند و تا هنوز از سرنوشت‌ او خبری نیست .

26/12/2021
01/11/2021

روزنامه نگاران را بازداشت و شکنجه نکنید !

آزادی یک‌ روزنامه نگار افغان از بند اداره استخبارات تالیبان در کابل
کابل _ افعانستان
دوشنبه‌ 1/NOV
حسین احمدی مجری شبکه تلويزيون راه فردا پس از ۲۴ ساعت از بند اداره کابل، رها گردید .
احمدی روز گذشته از سوی اداره استخبارات ا.ا.ا، از مقابل ریاست عمومی پاسپورت بازداشت گردیده بود؛ امروز رها گردید .
آقای احمدی زمانی بازداشت گردید بود که جهت اخذ پاسپورت به ریاست عمومی پاسپورت مراجعه نموده؛ بودند.
نهاد رسانه ای
ها حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها، بازداشت و شکنجه روزنامه نگاران را از سوی تالیبان شدیدا محکوم نموده و از نهاد جهانی آزادی بیان و رسانه ها و نهاد های حقوق بشری می خواهد تا جلو این بازداشت های خود سرانه را بگیرند .

20/03/2021

بیانیه رسانه ای عبدالصمد_حامد_پویا ریس نهاد رسانه ای بازار رسانه ها، حمایت کننده خبرنگاران و رسانه، عضو شورای عالی رهبری فدراسیون نهاد های حامی حقوق رسانه ها و عضو کمیته مشترک رسانه ها و حکومت در روز تجلیل از روز ملی خبرنگاران در ارگ ریاست جمهوری در حضور داکتر محمد اشرف غنی ریس جمهور افغانستان، معاون دوم ریاست جمهوری، اعضای خانواده شهدای رسانه ای ، اعضای فدراسیون و خبرنگاران و شماری از اعضای ارشد کابینه و سخنگویان ادارات دولتی


#ارگ

هدف قرار دادن خبرنگاران  کار عاقلانه نیست شب گذشته تفنگداران بر دروازه خانه‌ی نصیر " بهروز" خبرنگار تلویزیون محلی سیمای ...
05/03/2021

هدف قرار دادن خبرنگاران کار عاقلانه نیست

شب گذشته تفنگداران بر دروازه خانه‌ی نصیر " بهروز" خبرنگار تلویزیون محلی سیمای مهر در شهر تالقان مرکز این ولایت؛ گلوله شلیک کرده اند. بر اساس گفته های "بهروز"، " ساعت ۱۱ شب گذشته افراد مسلح، دروازه خانه اش را تک تک میزنند وپس از آن که آقای بهروز می پرسد که کی استی؟ جواب نمی دهند وبعد از آن شلیک را شروع می کند، آقای بهروز می افزاید در صورت که اگر دروازه را باز میکرد تمام اعضای خانواده اش را خدا نا خواسته از دست میداد؛ اما خوشبختانه در این رویداد به کسی آسیب نرسیده است
نماینده گی انجمن ژورنالیستان آزاد افغانستان در تخار با تقبیح نمودن این رویداد از حکومت محلی تخار می خواهد که، عاملین این رویداد را شناسایی و باز داشت نماید
در حالی بر خانه خبرنگار محلی در تخار حمله صورت میگیرد که، در این اواخر در مرکز و شماری از ولایات جان خبرنگاران با خطر مواجه بوده و اگر حکومت در این خصوص برنامه روی دست نداشته باشد فاجعه بار خواهد بود.

کمیته مشترک حکومت و رسانه ها قضایای اخیر خشونت علیه خبرنگاران را مورد بررسی قرار داددوشنبه، ۲۱ دلو ۱۳۹۹جلسه کمیته مشترک ...
09/02/2021

کمیته مشترک حکومت و رسانه ها قضایای اخیر خشونت علیه خبرنگاران را مورد بررسی قرار داد

دوشنبه، ۲۱ دلو ۱۳۹۹
جلسه کمیته مشترک حکومت و رسانه ها که دیروز به ریاست استاد سرور دانش معاون دوم رئیس جمهور و رئیس این کمیته با اشتراک اعضای دایمی این کمیته و شماری از نمایندگان رسانه‌های خصوصی در قصر صدارت عظمی برگزار شد.

در ابتدای جلسه استاد دانش معاون رئیس جمهور با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها و جامعه مدنی در راستای رشد آزادی بیان گفت که رسانه ها و جامعه مدنی جزء نظام جمهوری است و بدون آن ها جمهوریت و دموکراسی معنی ندارد.

وی همچنین گفت که رسیدگی به مشکلات و جلوگیری از خشونت علیه خبرنگاران وظیفه قانونی حکومت است که در تعامل و همکاری با رسانه ها در تأمین امنیت آنان به صورت جدی تلاش می کند.

در این جلسه نمایندگان وزارت امور داخله، ریاست امنیت ملی، اداره لوی سارنوالی و اداره مستقل ارگان های محلی از اجراآت شان در دو هفته گذشته راجع به تعقیب قضایایی خشونت علیه خبرنگاران گزارش دادند و در بخش دوم اجندای جلسه در خصوص بررسی عمومی وضعیت صندوق حمایت از خبرنگاران تصمیم گرفته شد.

نماینده وزارت امور داخله به کمیته مشترک حکومت و رسانه ها گزارش داد که پلان مشترک امنیتی با ریاست عمومی امنیت ملی در همکاری با رسانه ها برای تأمین امنیت خبرنگاران و نهادهای رسانه ای ترتیب شده و به زودی اجرایی خواهد شد.

در همین رابطه، نماینده ریاست عمومی امنیت ملی نیز از اتخاذ تدابیر امنیتی برای آن عده از خبرنگارانی که مورد تهدید قرار داشته است، به جلسه گزارش داد.

نماینده اداره لوی سارنوالی نیز از رسیدگی به 27 قضیه مربوط به خشونت علیه خبرنگاران در سال 1398 و 1399 و پیگرد قانونی 60تن از متهمین به قضایای مربوطه را به جلسه گزارش داد. براساس این گزارش از مجموع قضایایی بررسی شده، به تعداد 18 قضیه قطعی و نهایی شده، سه قضیه در مراحل محاکماتی قرار دارد، 4 قضیه تحت بررسی اند و دو قضیه دیگر برای بررسی مجدد به مراجع ذی ربط احاله شده است.

نماینده اداره مستقل ارگان های محلی نیز از برگزاری جلسات ولایتی کمیته مشترک حکومت و رسانه ها و رسیدگی به مشکلات خبرنگاران در ولایات کشور به جلسه گزارش داد.

در ادامه تعدادی از اعضای فدراسیون و نمایندگان رسانه ها در باره گزارش های ارایه شده سوالاتی را مطرح کردند که از سوی نمایندگان نهادهای یادشده پاسخ داده شد.

در بخش دوم اجندا، در مورد بررسی وضعیت عمومی صندوق حمایت از خبرنگاران بحث و تبادل نظر صورت گرفت که دراین رابطه نیز نماینده اداره لوی سارنوالی از اجراآت و پیگیری فیصله جلسه اختصاصی کمیته مشترک حکومت و رسانه ها در این مورد گزارش داد.

سرانجام پس از ارائه دیدگاه ها و نظرات اعضای جلسه، یک تیم تخنیکی از جانب کمیته مشترک حکومت و رسانه ها مؤظف شد تا بازنگری طرزالعمل صندوق حمایت از خبرنگاران و همچنین بررسی حسابات مالی این صندوق را عملا روی دست گرفته و از اجراآت خود به کمیته مشترک حکومت و رسانه ها گزارش دهند.

15/06/2020

اعلامیۀ مطبوعاتی
15 جون 2020

نهاد بین المللی رسانه ای بازاررسانه ، حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها خواهان متوقف شدن طی مراحل طرح جدید قانون رسانه های همگانی است.

در این اواخر، حکومت طرح جدید قانون رسانه های همگانی را تهیه نموده و از سوی کابینه تأیید شده است و احتمالا غرض تکمیل مراحل قانونگذاری به پارلمان کشور ارسال گردد.
بازار رسانه ها به این باور است که این طرح در مقایسه با قانون رسانه های همگانی کنونی، بیشتر موارد محدودکننده و گنگ دارد که مطابق روحیۀ مادۀ سی و چهارم قانون اساسی و مادۀ نزدهم میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی نمی باشد.
در مجموع در این طرح، مصادیق نشر مطالب ممنوعه بیشتر شده است؛ استقلال نهادهای نظارتی محدودتر شده است؛ صلاحیت های وسیع، محدودکننده و غیرضروری به نهادهای نظارتی حکومتی داده شده است؛ استقلال رادیو و تلویزیون ملی بیشتر زیر پرسش رفته است؛ احکام حمایت کنندۀ آزادی رسانه ها در خصوص افشای منبع اطلاعاتی حذف شده است؛ لغو جواز رسانه ها به جای محکمه به نهادهای نظارتی داده شده است؛ و برخی حقوق و امتیازهای رسانه ها و خبرنگاران از میان برداشته شده است.
این طرح در حالی تهیه می گردد که در این اواخر دولت به کمپاین جهانی برای آزادی رسانه ها پیوست است و در آن تعهد نموده تا موانع و مشکلات قانونی فرا راه آزادی بیان و رسانه ها را بردارد. با تدوین این طرح نه تنها آن موانع برداشته نمی شود؛ بل محدودیت های بیشتری بر رسانه ها وضع می شود.
بازار رسانه ها همانطوریکه در طرح حراست از آزادی بیان در روند مصالحه تأکیدی بر بهبود وضعیت قوانین رسانه ها تآکید داشت؛ چنین طرح را به منافع جامعۀ رسانه یی کشور و فضای باز رسانه یی نمی داند و به این باور است که این طرح فاصله میان حکومت و جامعۀ رسانه یی را بیشتر می سازد. در چنین شرایطی که دولت در آستانۀ مصالحه با تحریک طالبان قرار دارد، ایجاب می نماید که همآهنگی بیشتر میان جامعۀ رسانه یی و حکومت صورت گیرد. وضع محدودیت بر رسانه ‌ها، موضع دولت را در خصوص حفظ ارزش ‌های جمهوری و حقوق بشری که یکی از مؤلفه‌ های آن آزادی رسانه ‌هاست، ضعیف و متناقض جلوه می‌دهد.
بازاررسانه ها ضمن تأیید و تاکید بر خواسته های رسانه ها و نهادهای حامی رسانه که در نامۀ سرگشاده عنوانی رئیس جمهور بازتاب یافته و درین ایمیل ضمیمه میباشد؛ یک بار دیگر طی این اعلامیه از رئیس جمهور دولت جمهوری اسلامی افغانستان می خواهد از آنجاییکه بر بنیاد مادۀ 64 قانون اساسی مراقبت از اجرای قانون اساسی منجمله حفظ ارزش های آزادی رسانه ها از وظایف رئیس جمهور است، طی مراحل این طرح را که بی مشوره با جامعۀ رسانه یی کشور تهیه شده است، متوقف سازند.

با احترام
دفتر روابط عامه

09/05/2020

دیدگاه رسمی بازاررسانه ها
۲۰ ثور ۱۳۹۹ خورشیدی
کابل - افغانستان

بازاررسانه ها، حمایت کننده خبرنگاران و رسانه ها خواهان بررسی همه‌جانبه‌ی قتل خبرنگار در جریان اعتراضات مردم در ولایت غور است.
احمدخان نوید گرداننده‌ی برنامه‌های اسلامی در رادیو صدای غور، امروز در جریان اعتراضات مردمی، گفته‌می‌شود که در اثر اصابت گلوله کشته شده است.
بازاررسانه ها خواهان بررسی جدی این مسئله است و می‌خواهد تا موضوع از سوی فرماندهی امنیه آن ولایت و هیئت خاص وزارت امور داخله بررسی و نتیجه آن به جامعه‌ی خبرنگاری، بازاررسانه ها و مردم افغانستان گزارش شود.

ریس
ها،

د بیان ازادي دې نه ګواښل کیږيد رسنیو بازار_ بازار رسانه ها مطبوعاتي اعلامیهنیټه: ۲۰۲۰/۰۲/۱۸کابل - افغانستانتيره ورځ د وس...
19/02/2020

د بیان ازادي دې نه ګواښل کیږي
د رسنیو بازار_ بازار رسانه ها مطبوعاتي اعلامیه
نیټه: ۲۰۲۰/۰۲/۱۸
کابل - افغانستان
تيره ورځ د وسله‌والو طالبانو له رسمي ادرس څخه په یوه اعلامیه کې دخبریال ویب پاڼې www.khabarial.comپه نامه د هیواد په یوې وتلې رسنۍ تور پورې شوی چې دوی د طالبانو په مشرانو پسې لیکنې کوي او دا کار يې د ژورنالیزم د اصولو خلاف بللی.
رسنیو بازار _ بازار رسانه ها د دا ډول اعلامیو خپرول غندي او له طالبانو څخه هیله کوي چې په دغه اساسه مرحله کې د رسنیو او د بیان د ازادۍ پر وړاندې خنډونه ایجاد نکړي او که چېرې طالبان رسنیو ته دا ډول ستونزې جوړوي نو افغان رسنۍ مجبوري دي چې د طالبانو خلاف په نړیواله ټولنه کې خپل شکایتونه ثبت کړي.
له ښه مرغه چې په افغانستان کې رسنۍ په بشپړه توګه د افغانستان د نافذه قوانینو او ژور نالیستیکو اوصولو مطابق خپرونې کوي. نو پکار ده چې وسله وال طالبان یا هم هره هغه ډله چې په جګړه کې ښکیل دي د رسنیو له ګواښلو لاس واخلي.
د افغانستان د ژورنالیستانو د ملاتړ اداره (رسنیو بازار_ بازار رسانه ها) هیچاته اجازه نه ورکوي چې د رسنیو د ازادۍ پروړاندې خنډونه جوړ کړي.
باید ووایو چې په دې وروستیو کې یو شمير حکومتي چارواکو هم د رسنیو د سانسور هڅه کوله او پر اطلاعاتو محدودیت وضع کړی و چې د ګڼو رسنیو له غبرګون سره مخ شول.
همدا ډول رسنیو بازار_ بازار رسانه ها وسله‌ والو طالبانو ته هم وړانديز کوي چې د سولې له راتګ سره دوی ته پکار ده چې د رسنیو له انتقاداتو او نیوکو زغم پیدا کړي او رسنۍ پریږدي چې په ازاده توګه خپل فعالت جاري وساتي.
البته که طالبان له کوي‌ رسنۍ سره ستونزه لري ‌نو د خپلو ویندویانو په مټ کولای شي‌چې د رسنیو د شکایتونو له کمېسیون سره شکایت درج کړي‌، که ددوی شکایت وه نه څېړل شو بیا دي‌ له خپلو چینلونو له رسنیو سره اړیکي ‌ونیسي ، خودرسنیو د ملاتړ بنسټونه طالبانو او هیچاته د رسنیو په وړاندي‌د تاوتریخوالي د ډکي ژبي د استعمال اجازه نه ورکوي .
پای
د رسنیو بازار_ بازار رسانه ها مشر
عبدالصمد حامد پویا

Address

تخار-افغانستان
Taloqan
5321253212

Opening Hours

09:00 - 17:00

Telephone

0788777758

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when دفتر ساحوی بازار رسانه ها، در زون شمالشرق mediabazaar posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Share