انقلاب زنان افغانستان، به مناسبت ( ۲۵، نوامبر ) روز محو خشونت علیه زنان، با برگزاری تجمع اعتراضی خواستار پایان محدودیت های سیستماتیک طالبان علیه زنان افغانستان شد.
این زنان معترض میگوید، افغانستان به صحرای بیقانونِ میماند، که مردمانش از شدت ناامیدی ناگزیر به خودکشی میشود.
این فعالان حقوق زن، تعامل و به رسمیت شناسی گروه طالبان را به مثابه رسمیت دادن به تروریسم دانسته است.
انقلاب زنان افغانستان، خواهان آزادی زنان معترض چون ژولیا پارسی، ندا پروانی، منیژه صدیقی و پریسا آزاده شده و از جامعه جهانی و شهروندان آگاه کشور میخواهند در این مبارزهی انسانی آنان را یاری رسانند.
جنبش زنان افغانستان برای عدالت و آزادی، خواستار پایان اِعمال محدودیتها علیه زنان افغانستان شد.
این جنبش امروز (شنبه، ۲۵ نوامبر) به مناسبت روز جهانی محو خشونت علیه زنان تجمع اعتراضی برگزار کرده و با صدور قطعنامهی خواهان رفع محدودیتها علیه آزادی زنان افغانستان شدند.
در قطعنامه آمده است: به مناسبت (۲۵، نوامبر) روزجهانی محو خشونت علیه زنان، “جنبش زنان افغانستان برای عدالت و آزادی” در ادامه مبارزات شان برای برابری و آزادی بازهم صدا بلند میکنند تا در مقابل بیعدالتیها و نادیده گرفتن زنان افغانستان از سوی گروه طالبان مبارزه کرده و نشان دهند که زنان آگاه افغانستان هیچگاه از مبارزه برای عدالت و آزادی دست نمیکشند.
امروز به مناسبت روز جهانی محو خشونت علیه زنان، این جنبش بار دیگر بخاطر سرکوب شدن زنان افغانستان از سوی گروه طالبان صدای خویش را بلند میکنند.
این جنبش گفته است، ادامه زندانی شدن زنان مبارز چون “ژولیا پارسی، ندا پروانی، منیژه صدیقی، پریسا آزاده و سایر زنان افغانستان خشونت واضح این گروه بر زنان است.
جنبش زنان افغانستان برای عدالت و آزادی، خواستار آزادی زنان معترض از اسارت طالبان شد.
این جنبش امروز (پنجشنبه، ۲ قوس ) با برگزاری یک تجمع اعتراضی از جامعه بین المللی و نهادهای حامی حقوق بشر میخواهند در برابر سیاستهای سرکوبگرایانه و خشونت آمیز، طالبان سکوت اختیار نکنند.
این در حالی است که طالبان بیاعتنا به قوانین بینالمللی به بازداشت و شکنجه زنان معترض و فعالین حقوق بشر ادامه داده و پس از گذشت، چندین ماه از بازداشت ندا پروانی، ژولیا پارسی و منیژه صدیقی، اخیرا این گروه به تاریخ ( ۲۴، عقرب ) پریسا آزاده عضو جنبش زنان افغانستان برای عدالت و آزادی را بازداشت کرده و بجای نا معلوم انتقال داده است، که تا هنوز از سرنوشتاش هیچ گزارشی در دسترس نیست.
جنبش زنان افغانستان برای عدالت و آزادی ضمن محکومیت ادامه بازداشت، سرکوب و خشونت علیه زنان معترض بر ادامه مبارزات شان برای آزادی و برابری در کشور تاکید کرده است.
جنبش اندیشه نوین زنان افغانستان در ولایت تخار با اجرای این درامه تمثیلی، در رابطه به ممنوعیت کار زنان در دفاتر و موسسات بین المللی اعتراض کرده و نشان دادند که پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان این گروه چگونه زنان را از کار اخراج و چند طالب بیسواد را به جای آنان گماشته اند.
نامهٔ اعتراضی جنبش خودجوش زنان در ارتباط به کاندید شدن محبوبه سراچ برای جایزه صلح نوبل.
هنریک اوردال رئیس انستیتوت تحقیقات صلح اسلو روز چهار شنبه تاریخ ۱۲ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش طی اعلامیهی محبوبه سراج را در فهرست نهایی کاندیدا و دریافت کنندههای جایزه صلح نوبل از آدرس زنان افغانستان قرار داده است
این در حالیست که جایزه نوبل بنا به گفته الفرد نوبل باید به اشخاصی داده شود که بهترین خدمات را در جهت تأمین صلح، اخوت و برادری در میان ملتها انجام دادهباشد.
متأسفانه نه تنها اینکه محبوبه سراج هیچگونه تلاشی در جهت تامین صلح، آزادیها زنان از زیر یوغ طالبان، بسته بودن دربدانشگاهها و آموزشگاهها، حقکار، حق انتخاب و حق آموزش و پرورش زنان، حق آشتی فکری و پذیرش خواستهای مطلوب زنان افغانستانی، حق مشارکت زنان در عرصه سیاسی کوچکترین گامِ نبرداشته است برعکس تا این دم بر علیهٔ زنان معترض و در همسوی با رژیم سفاک و خون آشام طالب عملکرده و در بیرون از مرزهای افغانستان یکی از لابیگران به رسمیت شناسی رژیم سرکوبگر طالبان از سوی کشورهای بیرونی بوده است.
بناً ما بانوان معترض که از ۲۴ اسد ۱۴۰۰ هـ.ش الی اکنون با پذیرش هزاران خطر که تعداد از همسنگران ما عقب پنجرههای زندان و تعداد دیگر
مبارزات زنان افغانستان به شیوه های مختلف، اینبار با شعار متفاوت در یک مکان سرپوشیده دربرابر محدودیتهای طالبان اعتراض کردند
امروز (دوشنبه،۲۶ جدی) جنبش خودجوش زنان معترض افغانستان به ادامه اعتراضات شان این بار در یک مکان سرپوشیده برای سرنگونی حکومت طالبان اعتراض کردند.
این زنان معترض با شعار دادن "از خانه تا خیابان، از منطقه تاجهان، برای سرنگونی طالبان" در یک نوار تصویری ضبط نموده و از محدودیتهای سخت طالبان شکایت کردند.
این زنان معترض به خبرگزاری فرخنده گفت که گروه طالبان با وضع محدودیتهای سنگین زنان را از اجتماع حذف نموده است آنها از جامعه بینالملل خواسته اند تا طالبان را به رسمیت نشناخته و خواسته است تا مردم افغانستان را حمایت کنند. همچنان این زنان از همه مردم افغانستان خواسته اند تا به این شعار و اعتراضات شان بپیوندند.
این درحالی است که شماری از افغانستانیهای خارجنشین در برابر محدودیتهای سنگین حکومت طالبان در افغانستان و حمایت از زنان افغانستان در مقابل وزارتخانه های آن کشور دست به اعتراض زدند.