Сумская область онлайн

  • Home
  • Сумская область онлайн

Сумская область онлайн Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Сумская область онлайн, News & Media Website, .

У Сумах жiнка покiнчила з життям НОВИНИНАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇУ Сумах жінка розбилась насмерть, стрибнувши з балконуСьогодні н...
12/07/2023

У Сумах жiнка покiнчила з життям
НОВИНИНАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ
У Сумах жінка розбилась насмерть, стрибнувши з балкону
Сьогодні на пр. Свободи сталася трагедія. За словами очевидців, невідома жінка стрибнула з балкона 11-го поверху, пише Данкор. На жаль, людина загинула на місці події. Наразі у поліції встановили особу 33-річної жінки. Наразі редакція очікує офіційної інформації від поліції Сумської області.

Окупанти вбили літнього чоловіка у прикордонній громаді СумщиниЗа процесуального керівництва Сумської обласної прокурату...
03/06/2023

Окупанти вбили літнього чоловіка у прикордонній громаді Сумщини

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 2 червня 2023 року в денний час окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, з території російської федерації з мінометів обстріляли Хотінську громаду на Сумщині. Унаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки, 85-річний чоловік, який перебував на власній присадибній ділянці, отримав смертельні поранення.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Address


Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Сумская область онлайн posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Media Company?

Share