بصیرت_عمار

  • Home
  • بصیرت_عمار

بصیرت_عمار دنیا همان مار خوش خط خالی هست که بدن نرم اما زهر کشنده د?

14/10/2022
02/01/2022

یک نکته از زبان دو شهید!!!!

راه حق كدام است‌؟ معمولاً لوازم خانگى مانند يخچال و ماشين لباسشويى، يك دفترچه راهنما دارد كه روش استفاده از آن را بيان م...
23/11/2021

راه حق كدام است‌؟
معمولاً لوازم خانگى مانند يخچال و ماشين لباسشويى، يك دفترچه راهنما دارد كه روش استفاده از آن را بيان مى‌كند. انسان آفريده خداست و نياز به دفترچه راهنما دارد و خداوند آن را به صورت كتاب فرستاده است. همان گونه كه دفترچه راهنما را كسى مى‌نويسد كه آن محصول را ساخته است، برنامه زندگى ما را هم بايد خدايى بدهد كه ما را خلق كرده، از نيازهاى ما آگاه است و توانايى رفع و دفع مشكلات ما را دارد.
دين حق آن است كه براى تمام نيازهاى روحى و معنوى، جسمى و مادّى انسان، برنامه داشته باشد. دين حق، دينى است كه عمل به آن مايه‌ى رشد و سبب تكامل انسان باشد. گذشت زمان آن را كهنه نسازد و دستوراتش هميشه تازه و جذاب باشد. امام حسين در روز عاشورا فرمود:
« هيهات منّا الذّلة »، هرگز زير بار ذلّت نمى‌روم. اين شعار در همه‌ى مكان‌ها و زمان‌ها و براى همه انسان‌ها زيبايى دارد.
تشكّر از خدا با نماز، ياد گرسنگان با روزه، دفاع از مال و جان و دين با جهاد، كمك به محرومان با خمس و زكات، دعوت مردم به نيكى‌ها و دور كردن ديگران از آلودگى‌ها و زشتى‌ها با امر به معروف و نهى از منكر، و سفارش به نظافت با وضو و غسل و گرفتن ناخن و آراستن سر و صورت و سفارش به ادب و سلام كردن و احترام به پدر و مادر و بستگان و معلمان و وفاى به عهد، هيچگاه كهنه نمى‌شود و همچون خورشيد در آسمان دين مى‌درخشد و به همه انرژى معنوى مى‌دهد. امّا كسانى كه از برنامه‌هاى دينى بهره نمى‌گيرند، يا به سليقه‌ى خود عمل مى‌كنند كه دير يا زود پشيمان مى‌شوند، يا به قوانين بشرى تكيه مى‌كنند كه برخاسته از فكر كسانى است كه تحت نفوذ ستمگران هستند.
امروزه، مهم‌ترين مرجع جهانى، سازمان ملل است؛ ولى برخى كشورها مثل آمريكا، براى خود حقّ‌ «وتو» گذاشته‌اند؛ يعنى اگر تمام نمايندگان كشورهاى دنيا موضوعى را تصويب كنند، هر يك از آنها - پنج عضو دائمى - مى‌تواند يك طرفه آن را لغو كند. اين سيماى حقوق بشر در زمان ماست. امّا در قرآن مى‌خوانيم: پيامبر حق ندارد حتى كلمه‌اى را از پيش خود به خدا نسبت دهد. «قل ما يكون لى ان ابدّله من تلقاء نفسى» ١
آرى، چنانكه براى حفظ‍‌ سلامتى بايد تسليم دستورات پزشك باشيم، براى رسيدن به خوشبختى هم بايد تسليم دستورات خدا باشيم. خداوند، هزاران هزار برابر از پزشك آگاه‌تر و مهربان‌تر است. تنها او مى‌داند كه انسان چه موجودى است وچه دستورى به نفع اوست كه آن را واجب يا مستحب و چه امرى به ضرر اوست كه آن را حرام يا مكروه كرده است.
حاج قرائتی

13/08/2021

سرنوشت ما در انتخاب های رقم میخورد.
دقت کنیم در انتخاب راه خود.
ما ملت امام حسینیم.
یا حسین

13/07/2021

🚩آیت الله العظمی محسنی (قدس سره الشریف):
🔹️حكومت دينى آنست كه مسئولين رده بالاى آن، مومنين متديّن بوده و قوانين متنوع و قانون اساسى را مطابق أحكام و جهان بينى دينى برسميت رسانيده و به آن عمل نمايند و به يك جمله: هيچ قانونى از قوانين آن مخالف دين نباشد و در عمل از آن تخلف صورت نگيرد.
🔹️ تطبيق مانند اغسال واجبه، عدم ترك نماز در خانه و جلوگيرى از دروغ و غيبت و افتراء در منازل و مجالس از وظيفه حكومت نيست و اينگونه تخلفات فردى به دينى بودن حكومت ضررى نمى‌رساند و دور نگهداشتن مردم از اين معاصى #وظيفه علماى دينى بوسيله أمر به معروف و نهى از منكر است، كه حكومت زمينه آنرا بواسطه رسانه‌ها مهيا مى‌سازد و بايد متوجه بود كه مبلّغان دينى و آنان به دين به مراتب موثرتر از خشونت و تحقير مسلمانان است.
🔹️ در بجا آوردن تكاليف دينى خصوصى، #نبايد حكومت دينى #مردم را #مجبور كند كه چنين حقى براى حكومت ثابت نيست؛ به علاوه كه موجب #تنفر مردم از شريعت مى‌شود؛ مگر در بعضى از موارد كه ضرورت ايجاب آن را كند.
🔹️معاصى و تخلفات شرعى شهروندان اگر مستند به تقصير حكومت نگردد ضررى به حيثيت دينى حكومت نمى‌رساند.
📚توضیح المسائل سیاسی مسائل ۲،۳،۴ و ۵.

 ️ شهید سید محمد باقر صدر رحمه الله تعالی:اسلام در همه برنامه‌‌‌ها و مراحل زندگی انسان برایش معیاری برنهاده که عبارت است...
10/07/2021


️ شهید سید محمد باقر صدر رحمه الله تعالی:
اسلام در همه برنامه‌‌‌ها و مراحل زندگی انسان برایش معیاری برنهاده که عبارت است از؛ رضای خداوند بزرگ.

پس هر چیز که منفعت شخصی ایجاب می‌‌‌کند، لزوما حلال و جایز نیست و هر چیز هم که زیانی شخصی به انسان بزند، لزوما حرام و ناروا نیست؛ بلکه #هدفی که اسلام برای انسان در زندگی ترسیم نموده، رضای خداوند است.

که همه کارها را با آن می‌‌‌سنجند، آن است که چه اندازه از این هدف مقدس تحقق یافته است. انسانی در راه راست است که این هدف را تحقق بخشد. آن است که در همه مراحل بر وفق این هدف و در پرتو این معیار و در همین چارچوب عام حرکت نماید.

📚کتاب فلسفه ما، صفحه ۵۶

10/07/2021

🚩وحدت در طول تاریخ همواره رمز پیروزی در هر جامعه‌ای بوده است و هم‌اکنون نیز وحدت و همدلی تنها رمز پیروزی مسلمانان جهان است.

05/07/2021

🚩 جزای در قرآن‌ مجید
🔹️آیت الله العظمی محسنی (ره):
از مهمترين قوانين زندگانی انسان در قرآن مجید، منع فساد و تبهكارى در زمین است، فساد و افساد و مفسدين كه #زندگانى فردى و اجتماعى (سياسى، اقتصادى)، روانى، فرهنگى و علمى و يا آزادى و تكامل انسان ها را #تهديد به نابودى مى كند، در نظر #قرآن بسيار خطرناك و وحشتناك بوده كه #جزاى آن را چنين معين فرموده است:
إِنَّما جَزاءُ الَّذِينَ يُحارِبُونَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ وَ يَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَساداً أَنْ يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ يُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيا وَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظِيمٌ إِلاَّ الَّذِينَ تابُوا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَقْدِرُوا عَلَيْهِمْ فَاعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (مائده/ ٣٣ و ٣٤) كيفر كسانى كه با خدا و رسولش مى جنگند و در زمين تلاش #فساد دارند اين است كه #كشته شوند يا به #دار آويزان شوند يا و آنان (مثلا) بريده شود و يا #تبعيد گردند.
اين كيفر ذلت و خوارى آنان در دنيا است و براى آخرت آنان عذابى بزرگ مى باشد، مگر آنانى كه قبل از قدرت يافتن شما بر آنان، توبه كنند(كه مجازاتى جز پرداخت حقوق الناس، ندارند)، محققا خداوند آمرزنده و مهربان است.
مساله ١٤٤: ايجاد ترس و خوف و وحشت در بين مسلمانان و و بر آنان و ايجاد نزاع و بدبينى بنام قوم و نژاد و لسان و منطقه و مذهب و حزب و غيره كه گاهى به درگيرى‌هاى مسلحانه و ترور و قتل منجر مى‌شود، افساد در زمين است.
مساله ١٤٥: آسيب رسانيدن به كارخانه‌ها - خصوصا صنايع سنگين - و كشتزارها و توليد ملى و به فقر، #افساد است.

مى شود براى افساد #مصاديق زير را بيان نمود:
١ - توليد مواد مخدر و نقل و انتقال آن ها تا رساندن به دست استعمال كنندگان.
٢ - معتاد كردن جوانان به آن ها كه در عصر ما به ميليارد ها پول مى رسند.
٣ - خريد و فروش و نقل و انتقال زنان جوان براى فحشاء و تا رسيدن به فاحشه خانه هاى عمومى كه عايدات آن به ميليارد ها مى رسد.٤ - اشاعه مرض لاعلاج ايدز و امثال آن ها (از نوع واگير).
٥ - توليد اسلحه مخرّب يا استعمال آن براى اهداف سياسى يا اقتصادى.
٦ - اختلاس اموال ملى توسط دولت ها يا دولت هاى خارجى.
٧ - نابودى مواد خوراكى زراعى و امثال آن.
٨ - ايجاد قحطى مصنوعى.
٩ - مسموم كردن آب هاى آشاميدنى يك شهر.
١٠ - جلوگيرى از توليد مواد طبى كه براى تداوى مريضان لازم است.
١١ - محاصره اقتصادى ملت ها از معاملات مواد مهم حياتى به منظور پذيرفتن سيادت ابرقدرت ها.
١٢ - و اقتصادى جنگجويان شرير داخلى.
١٣ - شرير خارجى به منظور نابودى نظام يك كشور يا يك شهر.
١٤ - فروش اسلحه به دو طرف نزاع به منطق روز «هر طرف كه شود كشته سود ما باشد».
١٥ - ترويج هم جنس بازى و زنا و ميخانه ها و رقاصه خانه ها و فيلم هاى ضد اخلاقى.
١٦ - كارخانه هاى توليدى كه مورد احتياج مردم است.
١٧ - افشا كردن اسرار يك دولت كه براى كشور و مردم آن خطرناك است.
١٨ - به وسائل مختلف جديد، خصوصا براه زنى دريايى و زمينى و هوايى.
١٩ - ايجاد خلل در افكار و عقول مردم به وسائل جديد امروزى.
٢٠ - انتشار امراض ميكروبى و ويروسى در ابدان انسان ها و ميوه ها و مواد غذايى ديگر، و يا حيوانات ماكول اللحم و امثال اين ها.
عنوان فساد كه مكررا در قرآن از آن نهى و سرزنش شده، همه اين مورد را شامل مى شود بلكه در احاديث ما موارد جزيى تر از اين عناوين ذكر شده است.
البته جزييات اين قانون و فروع متعدد آن مانند ساير قوانين اين كتاب در فقه ذكر شده است و نويسنده مقدارى از فروع اين قانون را در توضيح المسائل جنگى و كتاب جهاد اسلامى (دو جزء) و در جزء سوم (مجلد دوم) حدود الشريعه بيان داشته ام.
مبحث فساد كه در آيات قرآن مجيد مكررا عنوان شده مباحث ديگرى هم دارد كه بايد در تفسير و حقوق و قانون از آن بحث نمود. نكته جالب اين كه در يك آيه قرآن آمده است كه #بهشت را براى كسانى قرار داده ايم كه اراده برترى و فساد را در زمين نداشته باشند. فساد آنقدر زشت است كه خداوند نيت و قصد آن را نيز از بندگان نمى خواهد كه رفتن بهشت را بر عدم آن معلق مى نمايد. انتخاب: جهاد فرهنگی.
______________
__________
🌼🌼 لطفا در ثواب نشر این مطلب شریک باشید

03/07/2021

🟢 عیاشی در دنیای قدیم و دنیای جدید

🔸دنیای امروز رسم #حرمسرا را منسوخ کرده است. دنیای امروز حرمسراداری را کاری ناپسند می‌داند و عامل وجود آن را از میان برده است. اما کدام عامل؟ آیا عامل ناهمواریهای اجتماعی را از میان برده است و در نتیجه همه جوانان رو به ازدواج آورده‌اند و از این راه زمینه حرمسراسازی را از میان برده است؟

🔹 خیر، کار دیگری کرده است؛ با عامل اول یعنی #عفاف و #تقوای زن مبارزه کرده و بزرگترین خدمت را از این راه به جنس مرد انجام داده است. تقوا و عفاف زن به همان نسبت که به زن #ارزش می‌دهد و او را عزیز و گرانبها می‌کند، برای مرد #مانع شمرده می‌شود.

🔸 دنیای امروز کاری کرده است که این قرن نیازی به تشکیل حرمسرا با آنهمه خرج و زحمت ندارد. برای مرد این قرن از برکت تمدن غرب همه جا حرمسراست. مرد این قرن برای خود لازم نمی‌داند که به اندازه هارون الرشید و فضل بن یحیی برمکی پول و قدرت داشته باشد تا به اندازه آنها جنس زن را در نوعهای مختلف و رنگهای مختلف مورد بهره برداری قرار دهد.

📒 استاد مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، ص۶۵

30/06/2021

🟢 هشدار شدید پیامبر اسلام(ص) درباره عواقب #پارتی‌بازی در مجازات #مجرمین
🔹️گفتاری از شهید مرتضی مطهری ره:
🔸در سال فتح مكه زنى مرتكب جرمى شده بود كه بايد مجازات مى‌شد. اتفاقا اين زن كه دزدى كرده بود وابسته به يكى از خانواده‌هاى بزرگ و جزء #اشراف طراز اول قريش بود. وقتى بنا شد #حد درباره‌اش اجرا شود و دستش را قطع كنند، غريو از خاندان زن برخاست كه: اى واى، اين ننگ را چگونه تحمل كنيم؟ دسته‌جمعى به سراغ پيامبر(ص) رفتند و از او درخواست كردند كه از #مجازات زن صرف‌نظر كند.

🔹فرمود: هرگز صرف‌نظر نمى‌كنم. هرچه كه واسطه و شفيع تراشيدند، پيامبر ترتيب اثر نداد. در عوض مردم را جمع كرد و به آنها گفت: مى‌دانيد چرا امت‌هاى گذشته هلاک شدند؟ دليلش اين بود كه در اين گونه مسائل #تبعيض روا داشتند. اگر مجرمى كه دستگير شده بود وابسته به يک خانواده بزرگ نبود و شفيع و واسطه نداشت او را زود مجازات مى‌كردند، ولى اگر مجرم شفيع و واسطه داشت در مورد او قانون كار نمى‌كرد. خدا به همين سبب چنين اقوامى را #هلاک مى‌كند. من هرگز حاضر نيستم در حق هيچ كس تبعيضى قائل شوم.

📝 استاد مطهری، آیندۀ انقلاب اسلامی ایران، ص۱۵۶-۱۵۵
___________
جهاد فرهنگی
🌺 لطفا به اشتراک بگذارید

30/06/2021

🔴 نقش اعتماد به نفس و روحیه قوی در سرنوشت جنگ!
🔹️ گفتاری از آیت الله محسنی (ره):
🚩در روان‌شناسى امروزى اين مطلب به اثبات رسيده كه در سرنوشت جنگ، روحيه بالا تأثيرى زياد دارد؛ اگر در جنگ روحيه جنگ‌جويان #ضعيف باشد، #اسلحه كارساز نيست، قدرت روانى در جنگ تأثير زيادى دارد، در بسيارى از جنگ‌ها اين موضوع تجربه شده است. نيز به همين مطلب اشاره دارد و مى‌فرمايد: «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللّهِ» چه بساگروه اندكى بر گروه زياد به اذن خدا پيروز شدند. روحيه انسان اگر قوى باشد، دشمن را شكست مى‌دهد، ممكن است كسانى‌كه در خانه‌هاى خود حرف مرا مى‌شنود، بگويند: اين گوينده ملاها حرف بدون مدرك مى‌زند، چطور مكن است كه بدون سلاح دشمن را شكست دهد، ولو روحيه انسان قوى باشد؟! در جواب اين ايراد بايد بگويم، اين موضوع حقيقت دارد، به‌عنوان نمونه، مى‌گويم:
يك خبرنگار آمريكايى، در براى تهيه گزارش شركت كرده بود، در آن موقع كشور ويتنام در دو بخش جنوبى و شمالى تقسيم شده بود، اين خبر نگار در ويتنام جنوبى كه محل حضور نيروهاى آمريكايى بود، رفته بوده است، او مى‌گويد: من يك سرباز آمريكايى را ديدم كه بهترين سلاح خودكار، در دست داشت، بعض سلاح‌ها عجيب است! چند قسم كار مى‌كند. سلاح مثل انسان است، بعض از انسان‌ها در چند علم تخصص دارد؛ اما بعض ديگر به يك علم هم تخصص درست ندارد. مسلماً كسى كه در چند رشته تخصص دارد، كارايى بيشترى دارد.
اين خبرنگار مى‌گويد: ديدم كه اين سرباز آمريكايى بهترين تفنگ خودكار دوربين دار، در دست دارد؛ ولى تمام بدنش از ترس مى‌لرزد،
گفتم: چرا مى‌لرزى‌؟ بهترين سلاح در دست دارى، اطراف تو همه دشت و بيابان است، نه كوهى وجود دارد و نه منازل مسكونى است كه تو فكر كنى از گوشه‌ى به كمين نيفتى!
آن سرباز در جواب گفت: تو از دل خوش خود صحبت مى‌كنى! مى‌دانى كه ما در مقابل چه كسانى مى‌جنگيم‌؟! خيلى اوقات اتفاق افتاده كه به اطراف ما هيچ كسى نبوده و ما به‌شدت مواظب اطراف خود بوده‌ايم؛ ولى ويتنامى‌ها از زير زمين تونل درست كرده و يك مرتبه از پاى سربازان ما گرفته و به داخل زمين فرو برده‌اند، نه تفنگ به دردشان خورده و نه كسى ديگر توانسته آنان را كمك كند. ويتنامى‌ها تقريباً در حدود مقاومت كردند، خيلى خوب هم جنگيدند، بزرگ‌ترين قدرت نظامى دنيا را شكست دادند، آمريكايى‌ها را با خوارى و خفّت از كشورشان خارج كردند.
كسانى‌كه مى‌گويند: #روحيه در جنگ تأثير ندارد، اشتباه مى‌كنند، روحيه در سرنوشت جنگ بسيار تأثير دارد، اين موضوع اكنون از نظر علمى نيز ثابت شده است، در جنگ‌هايى‌كه واقع شده است، اين موضوع تجربه شده است. قرآن مجيد قبل از "يك‌هزارو چهارصدو سى و هفت سال" بر اين موضوع تأكيد نموده است. «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللّهِ» همه چيز به اذن خدا است، چه بسا دسته‌هاى كوچك كه بر دسته‌هاى بزرگ پيروز شدند. پيروزى دسته‌هاى كوچك، بر دسته‌هاى بزرگ، جز روحيه بالا دليل ديگرى ندارد، مثلاً: يك‌نفر جنگ مى‌كند؛ ولى جنگيدن او براى پول است، خيلى‌ها مزدور هستند، در مقابل پول مى‌جنگند، جزگرفتن پول هيچ انگيزه‌اى ندارند، موضوع حق و باطل براى آنان مطرح نيست،هركس به آنان پول بدهد، حاضراند از او اطاعت كنند.
🔹️در همين عصرى‌كه ما و شما قرار داريم نيز چنين است. من نمى‌خواهم از كشورى خاصى نام ببرم؛ ولى ، #مزدور استخدام مى‌كنند و در كشور ديگر براى جنگ مى‌فرستند، براى آنان هيچ چيز معنا ندارد، اصلا به فكر اين نيستند كه چه‌كسى كشته مى‌شود؟ انگيزه آنان گرفتن #پول است، شبيه حيوانات، فقط به فكر پركردن شكم خود هستند. اين‌ها هدف ندارند، برهمين اساس در هيچ جنگى به پيروزى هم نمى‌رسند.
يك‌عده ديگر اين چنين نيستند، آنان انگيزه دارند، #اعتقاد به خدا و روز قيامت دارند، از كشته شدن نمى‌ترسند، آنان از نظر روانى در مرحله بالا قرار دارند، مرگ و پيروزى براى آنان يك‌سان است. مى‌گويند: اگر پيروز شديم، دين خود را نجات مى‌دهيم؛ اگر كشته شديم، در پيشگاه خدا پاداش داريم و خدا شهداء را دوست دارد.
در دوران كمونيست‌هاى مزدور شوروى وضع بسيارى از جگجويان نيز چنين بود، از يك‌سوء، جمعى از #مجاهدين براى دفاع از دين خود چنان مى‌جنگيدند كه مرگ را رسيدن به‌كمال مى‌دانستند. از سوى ديگر #كمونيست‌ها براى حفظ مقام و از دست ندادن قدرت مى‌جنگيدند. كمونيست‌ها نمى‌توانستند در برابر مجاهدين مقاومت كنند، به اندك فشار فرار مى‌كردند، آنان جان خود را بالاتر از پول مى‌دانستند، وقتى مى‌ديدند كشته مى‌شوند، فرارمى‌كردند. مجاهدين كه براى خدا مى‌جنگيدند، تا آخرين توان خود مقاومت مى‌كردند، آنان از جنگ دست نمى‌كشيدند، مگر اين‌كه پيروز و يا كشته مى‌شدند! در فيلم‌ها شما ديده‌ايد كه مجاهدين نان خشك مى‌خوردند، فلم‌هايى‌كه از جبهات برايم مى‌آوردند، مى‌ديدم كه آنان نان خشك مى‌خوردند؛ ولى در برابر دشمن چنان جانانه مى‌جنگيدند كه قابل باور نبود.

صفحه جهاد فرهنگی.

29/06/2021

تطهیر تروریست‌های نیابتی!

شفقنا – روزنامه جمهوری اسلامی درسرمقاله خود با عنوان«تطهیر تروریست‌های نیابتی!» این گونه آورده است:

این روزها مهم‌ترین موضوع سیاسی-امنیتی منطقه‌ای که ایران در آن قرار دارد، تاخت‌وتاز گروه تروریستی طالبان در افغانستان و تصرف شهرها و ولایت‌های متعدد در آن کشور است. فضای مجازی پر است از فیلم‌هائی که تهدیدهای فرماندهان شبه‌نظامیان طالبان نسبت به هرکس که به این گروه تروریستی نپیوندد را به نمایش می‌گذارند و حتی بعضی از آنها مشخصاً با نام بردن از تهران و مشهد و تایباد، اعلام می‌کنند ما این شهرها را هم به تصرف خود درخواهیم آورد و ساختمان‌هایشان را بر سر ایرانیان ویران خواهیم کرد. همین فیلم‌‌ها بعضی از مفتیان گروه تروریستی طالبان را نشان می‌دهند که با صراحت می‌گویند کسانی که تسلیم ما نشوند و در جنگ کشته شوند یا به اسارت درآیند، اموالشان متعلق به ما و نوامیسشان ملک ما خواهند بود و می‌توانیم آنها را بفروشیم و یا بدون عقد با آنها همبستر شویم. جنایات این روزهای تروریست‌های طالبان در شمال افغانستان بقدری اوج گرفته که تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نیز صحنه‌هائی از ساختمان‌های دولتی ویران شده توسط این تروریست‌‌ها در شهرهای سقوط کرده شمال افغانستان را نشان داد و از آواره شدن هزاران خانواده و پناه بردنشان به شهرهای دیگر گزارش پخش کرد.
درست در همین شرایط، بعضی رسانه‌‌ها و افراد منتسب به حاکمیت در ایران درصدد تطهیر گروه تروریستی طالبان برآمدند و نوشتند: «طالبانِ امروز، با طالبانی که سر می‌بُرید تفاوت‌هائی کرده. در پیشروی‌های آنها خبری از جنایت‌های هولناک شبیه داعش نیست، خبری از قتل‌عام غیرنظامیان نیست. طالبان حتی اعلام کرده کاری با شیعیان هم ندارد».
این ادعای عجیب که با واقعیت‌های میدانی بشدت متفاوت است، معلوم نیست با چه هدفی مطرح شده است. علاوه بر جنایاتی که این روزها گروه تروریستی طالبان در شمال افغانستان مرتکب می‌شود و فیلم‌های آنها در فضای مجازی قابل مشاهده است، کشتار بیش از یکصد دانش‌آموز دختر مدرسه سیدالشهدای غرب کابل در اردیبهشت‌ماه همین امسال از تازه‌ترین جنایات طالبان است کمااینکه مشابه این جنایت را این گروه تروریستی در هرات و بهسود و تعدادی دیگر از شهرهای افغانستان در طول دو ماه گذشته مرتکب شده و ده‌ها نفر دیگر را نیز به شهادت رسانده است. رهبران شیعه افغانستان ازجمله کریم خلیلی با صراحت از گروه تروریستی طالبان به عنوان قتل‌عام‌کنندگان مردم ازجمله شیعیان نام بردند و خواستار بسیج مردمی برای مقابله با این جنایتکاران شدند. در شمال افغانستان نیز سه نفر از رهبران شیعه و سنی پیمان وحدت بستند و وارد کارزار علیه گروه تروریستی طالبان شدند. فرماندار مزارشریف خانم «سلیمه مزاری» که تحصیل‌کرده ایران است فرماندهی جنگ علیه طالبان را برعهده گرفته و گفته تا جان دارم با تروریست‌های طالبان می‌جنگم و اگر دیدید به دست آنها اسیر شدم تیربارانم کنید.
آیا اینهمه شواهد میدانی کافی نیست که بدانیم طالبان هنوز هم یک گروه تروریستی است و دست از جنایت برنداشته؟ اصولاً گروهی که با طرح و پول آمریکا تأسیس شده و هدف آمریکا طبق گفته هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آن کشور از تأسیس این گروه ایجاد ناامنی در منطقه و مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی ایران بوده، آیا امکان دارد تغییر ماهیت بدهد و به یک گروه سیاسی که فقط درصدد به دست گرفتن حاکمیت در افغانستان است تبدیل شود؟! گروه تروریستی طالبان، دست‌نشانده آمریکاست و به نیابت از آمریکا در افغانستان عمل می‌کند. تازه‌ترین گزارش‌ها از خود منابع غربی نیز نشان می‌دهند شورش این روزهای طالبان در افغانستان علیه دولت مستقر و قانونی این کشور براساس نقشه مشترک این گروه تروریستی با قدرت‌های خارجی صورت می‌گیرد. با اینحال، چگونه می‌توان مدعی شد که طالبانِ امروز با طالبانِ دیروز متفاوت است؟ آیا این ادعا، نوعی تلاش برای تطهیر تروریست‌های نیابتی که به دستور بیگانگان و با هدف تأمین خواسته‌های آنان در منطقه مرتکب جنایت می‌شوند نیست؟! حتی اگر هیچ جنایتی هم واقع نشود، اصل این شورش که گروه تروریستی طالبان در افغانستان علیه دولت قانونی این کشور به راه انداخته، یک جنایت است. با اینحال، چگونه می‌توان این گروه تروریستی را تطهیر کرد به‌ویژه آنکه طالبان یک تفکر تروریستی است که با داعش دارای آبشخور مشترک است.

متأسفانه در ایران هنوز واکنش قابل توجهی از ناحیه مسئولین در برابر جنایات طالبان در افغانستان مشاهده نشده در حالی که ناامنی افغانستان قطعاً امنیت ایران را نیز تهدید می‌کند. مسئولان کشورمان در مورد طالبان مرتکب اشتباهی شده و با نمایندگان این گروه تروریستی به عنوان یک گروه سیاسی در تهران مذاکره کردند. با توجه به جنایات زیادی که طالبان در ماه‌های پس از این مذاکره مرتکب شده‌اند، اکنون زمان مناسبی برای جبران این اشتباه است و این انتظار از مسئولان جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که جنایات گروه تروریستی طالبان را محکوم نمایند.

انتهای پیام

28/06/2021

🚩خطرات برای کودکان و نوجوانان

1. کودکان و نوجوانان به دلیل تجربه کم و داشتن حس کنجکاوی در معرض بیشترین خطرات آسیب‌های فضای مجازی و سوء استفاده ابزاری توسط مجرمین هستند.

2. استفاده طولانی مدت از گوشی، لپ‌تاپ، تبلت به دلیل کاهش حجم فعالیت‌های بدنی باعث بروز مشکلات عدیده #جسمی مانند ، خشکی چشم، بروز برخی بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و... می‌شود.

3. کودکان و نوجوانان به دلیل استفاده ناصحیح و قرار گرفتن همیشگی در معرض رایانه، گوشی و اینترنت دچار #اعتیاد می‌شوندو در نتیجه تمام دنیای خودشان را محدود به فضای مجازی می‌دانند.

4. استفاده بیش از حد اینترنت به دلیل جذابیت خاص این فضا باعث از بین رفتن و شکاف بین اعضای خانواده شده، درنتیجه منجر به کودکان و نوجوانان می‌شود.

5. قرارگرفتن در معرض بسیاری از محتواهای خشونت‌آمیز و نامناسب باعث ایجاد و روانی، ارتکاب جرائم مختلف و بلوغ زودرس می‌شود.

🌎
_________
🌺 لطفا به اشتراک بگذارید

26/05/2021

امروزه هم ما داریم چنین شرایطی،چنین مردمانی.

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when بصیرت_عمار posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Media Company?

Share