Lord respawn adalah saat yang genting untuk dua belah pihak, kerna siapa yang dapat kill Lord, maka berpeluang besar untuk menang.
Maka pertempuran di area lord memang sukar untuk dielakkan, sekiranya sudah bermula, semua mesti menggunakan full force/power/skill untuk win the war, not only to win lord but to gain VICTORY!
Bertahan demi KEMENANGAN. Pasukan BIRU tidak mudah mengalah, sehingga ada sinar dikecapi apabila pelawanan akhir ini menjadi peluang besar untuk pasukan biru melakukan EPIC COMEBACK (dibaca) 😁
P/S: Hanabi dan Hayabusa terus flickr dan menyerang base dalam sekelip mata 👍
#MobileLegendsBangBang #EpicComeback #blueteamwin
Di saat sedang diasak bertubi2 dan diambang kekalahan, tapi usaha demi usaha dilakukan. Dan war di minit ke-16:15 telah menjadi titik mula utk melakukan comeback.
Gabungan ulti Ruby,Change, dan Johnson, ditambah dengan physical attack by moskov telah memberi sinar kemenangan untuk pasukan BIRUU!!!!
#mobilelegendsbangbang #johnson #roadtotoplocal #EpicComeback
Salam geng. Nanti kita push Johnson yaa. Road to Top Local gengg. Kalo da rezeki kita Road to Top Global 🤣👍
#staysafe #semogadipermudahkansegalaurusan #johnson #MobileLegends
Johnson guna ULTRA INSTINCT untuk menamatkan riwayat Hayabusa
Johnson guna ultra instinct gengg. Mana hayabusa enemy? Tengok sampai habis gengg 😁
#roadtotoplocal #johnson #mobilelegend
Apabila Natalia membocah sama Johnson. Main kobek and recall2. So auto langgar sampai mati la 🤣
Johnson kill Yi Sun Shin avenging Bruno's deadth 🚓
Selamat siang geng. Semoga kita semua dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki selalu 😁
PS: Rezeki Johnson dpt menabrak invi natalia
Salam geng. Malam ini inshallah kita akan push Johnson lagi. Road to Top Local 🤣
Gaiss. Jangan tiru aksi Eudora ini yaa. Paling penting mage jgn open attck dari belakang sorang2 🤣
Saber power gaiss. Tapi.... 🤣 #mobilelegends #gloo