دعوت - Dawat

دعوت - Dawat كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ

12/05/2024
06/04/2024

تلاوت زیبای قاری محفوظ الله ضیائی

#محفل حسن قرائت
#خواجه بهاوالدین، مدرسه حضرت خالد بن ولید

03/04/2024

#تلاوت زیبای حافظ محمد یونس "یوسفی"
محفل حسن قرائت
، مدرسه حضرت خالد بن ولید

#تلاوت #قرآن ❤

  با مردم همانند درخت باشید، وقتی که به طرفش سنگ پرتاپ کنند، او با میوه جواب شان را می دهد. #شهید  #امام    #مردم  #نیکی...
31/03/2024



با مردم همانند درخت باشید، وقتی که به طرفش سنگ پرتاپ کنند، او با میوه جواب شان را می دهد.

#شهید #امام #مردم #نیکی #خوب #درخت #نهضت #اخوان #رفتار

درهای بهشت در رمضان باز شده است بدبخت و بیچاره کسی است که وارد آن نمی‌شوددعوت - Dawat HIGH LIGHT
29/03/2024

درهای بهشت در رمضان باز شده است بدبخت و بیچاره کسی است که وارد آن نمی‌شود
دعوت - Dawat
HIGH LIGHT

 #اطلاعیهرمضان 🌙 ماه نزول قرآن ، ماه رحمت ، مغفرت وخلاصی از آتش جهنم #به اطلاع عاشقان و دوستداران قرآن کریم رسانیده می‌ش...
27/03/2024

#اطلاعیه
رمضان 🌙 ماه نزول قرآن ، ماه رحمت ، مغفرت وخلاصی از آتش جهنم
#به اطلاع عاشقان و دوستداران قرآن کریم رسانیده می‌شود.
#مدرسه حضرت خالد بن ولید، مصمم بر این است که محفل با شکوهی تحت نام «محفل حسن قرائت » به روزجمعه 10حمل مصادف به 19رمضان المبارک برگزار نماید.
بناءً از تمام حافظان مشهور و عاشقان قرآن(شهروندان ولسوالی خواجه بهاءالدین) دعوت می نماییم تا در این برنامه قرآنی شرکت نموده و از معنویات برنامه مستفید شوند.
زمان: جمعه ۱۰ حمل، ۸ صبح
مکان:مسجد جامع مرکزی شهرستان خواجه بهاءالدین

الحمدلله!پروفیسور هنری کلاسن که یک‌تن از متخصصان برجسته‌ جهان در زمینه‌ی تحقیقات حجرات بنیادی، بازسازی شبکیه و نیز استاد...
20/03/2024

الحمدلله!
پروفیسور هنری کلاسن که یک‌تن از متخصصان برجسته‌ جهان در زمینه‌ی تحقیقات حجرات بنیادی، بازسازی شبکیه و نیز استاد پوهنتون هاروارد است، در روز اول ماه مبارک رمضان به دین مبین اسلام مشرف گردید.

اسلام نه تنها که مخالف علم نیست، بلکه فراگیری علم و دانش را فرض گردانيده است. انسان هرقدر تحقیق بیشتر نماید و علم بیشتر کسب نماید، به حقانیت این دین حنیف پی خواهد برد

15/03/2024

نام موجودی که نه انسان است و نه حیوان و نه فرشته و نام یکی از سوره‌های قرآن است؟

 #عاجلهلال ماه مبارک رمضان در منطقه سدیر عربستان سعودی دیده شد و فردا دوشنبه ۲۱ ماه حوت مصادف با ۱۱ مارچ اول روز ماه مبا...
10/03/2024

#عاجل
هلال ماه مبارک رمضان در منطقه سدیر عربستان سعودی دیده شد و فردا دوشنبه ۲۱ ماه حوت مصادف با ۱۱ مارچ اول روز ماه مبارک رمضان می باشد
رمضان مبارک باشد
#نشر صدقه جاریه است

  📚زن فقیر و حضرت داوود (ع ) عدالت خدازنى به حضور حضرت داوود (علیه السلام) آمد و گفت: "اى پیامبر خدا! پروردگار تو ظالم ا...
07/03/2024

📚
زن فقیر و حضرت داوود (ع )

عدالت خدا

زنى به حضور حضرت داوود (علیه السلام) آمد و گفت: "اى پیامبر خدا! پروردگار تو ظالم است یا عادل؟" داوود(ع) فرمود: "خداوند عادلى است که هرگز ظلم نمى کند. سپس فرمود: مگر چه حادثه اى براى تو رخ داده است که این سؤال را مى کنى؟"

زن گفت: "من پیرزنی هستم و سه دختر دارم، با دستم ریسندگى مى کنم، دیروز شال بافته خود را در میان پارچه اى گذاشته بودم و به طرف بازار مى بردم تا بفروشم و با پول آن غذاى کودکانم را تهیه سازم. ناگهان پرنده اى آمد و آن پارچه را از دستم ربود و برد و تهیدست و محزون ماندم و چیزى ندارم که معاش کودکانم را تامین نمایم."

هنوز سخن زن تمام نشده بود که در خانه داوود(ع) را زدند. حضرت اجازه وارد شدن به خانه را داد. ناگهان ده نفر تاجر به حضور داوود(ع) آمدند، و هر کدام صد دینار (جمعا هزار دینار) نزد آن حضرت گذاردند و عرض کردند: "این پول ها را به مستحقش بدهید." حضرت داوود(ع) از آن ها پرسید: "علت این که شما دست جمعى این مبلغ را به این جا آورده اید چیست؟"

عرض کردند: "ما سوار کشتى بودیم که طوفانى برخاست. کشتى آسیب دید و نزدیک بود غرق گردد و همه ما به هلاکت برسیم. ناگهان پرنده اى را دیدیم که پارچه سرخ بسته ای سوى ما انداخت. آن را گشودیم و در آن شال بافته ای دیدیم. به وسیله آن، محل آسیب دیده کشتى را محکم بستیم و کشتى بى خطر گردید و سپس طوفان آرام شد و به ساحل رسیدیم. ما هنگام خطر نذر کردیم که اگر نجات یابیم هر کدام صد دینار بپردازیم، و اکنون این مبلغ را که هزار دینار از ده نفر ما است به حضورت آورده ایم تا هر که را بخواهى صدقه بدهى.

حضرت داوود(ع) به زن متوجه شد و به او فرمود: پروردگار تو در دریا براى تو هدیه مى فرستد، ولى تو او را ظالم مى خوانى؟ سپس ‍ هزار دینار را به آن زن داد، و فرمود: این پول را در تامین معاش کودکانت مصرف کن، خداوند به حال و روزگار تو، آگاه تر از دیگران است.

و اوست آن کس که براى شما گوش و چشم و دل پدید آورد. چه اندک سپاسگزارید.

📚سوره مؤمنون - آیه 78

برای معلومات اسلامی بیشتر ما را دنبال کنید

لطفا دوستان خود را دعوت کنید

نگاهی گذرا به کتاب علامه دکتور یوسف قرضاوی رحمه الله در مورد مرحوم دکتور محمد عماره رحمه‌الله‌ و رضی‌ عنه!برگردان: استاد...
06/03/2024

نگاهی گذرا به کتاب علامه دکتور یوسف قرضاوی رحمه الله در مورد مرحوم دکتور محمد عماره رحمه‌الله‌ و رضی‌ عنه!

برگردان: استاد بصیر احمد مبصر

پاس‌دار بیدار و مبارز نام‌دار مرز های اندیشۀ اسلامی

استاد قرضاوی در مقدمۀ کتابش «الدکتور محمد عمارة الحارس اليقظ المرابط علي ثغور الإسلام» چنین می‌نویسد:
حقیقتا وقتی خواستم در مورد دکتور محمد عماره بنویسم متحیر شدم که کدام یک از ابعاد شخصیتی و فعالیت های فکری و فردی اش را مورد ترکیز قرار داده و بدان بپردازم.
آیا به محمد عماره به عنوان یک دانشمندِ اندیشمند و پژوهشگر منهجی که برای خدمت به علم و اندیشه کمر همت بر بسته و شگرد‌های تحقیق علمی را نیک می‌داند و وقتی می‌نویسد حق موضوع را چنان‌که سزاوار است ادا می‌کند؛ بپردازم!

و یا از دکتور محمد عماره به عنوان دعوت‌گری بیدار و غیرت‌مند که در کمین دشمنان اسلام نشسته تا حقیقت و اهداف آنان را آشکار نموده و خبط‌ و خطا های شان را بر آفتاب افکند؛ سخن برانم!

یا هم از عماره به عنوان نویسنده‌ای چیره‌دست بنویسم که بینشی اصیل و ارزشی نسبت به رسالت اسلام، دعوت اسلامی و تمدن درخشان آن داشته است. رویکردی که فلسفۀ وجودی اسلام، اصول، اهداف، ارزش‌ها و ویژه‌گی‌های این آیین راستین را هم‌خوان با فطرت بشر، همگام با واقعیت‌های معاصر و پاسخ‌گوی به تمام نیاز های انسانی می‌داند!

یا از شخصیت کاریزما، متکامل و متوازن دکتور محمد عماره سخن برانم، او که به باور من در شخصیت اش بین عقلانیت فیلسوف، صفای قلبیِ صوفی، توازن نگرش فقیه، حماسۀ و شور دعوتگر، باریک‌بینی ادیب و عزیمت یک سنگردار با استقامت پل زده است. نه کاخ رفاه را برگزیده و نه کوخ انزوا را؛ بلکه در دل کارزار به عنوان پاس‌داری بیدار و مبارز نام‌دار برای حراست از مرز های اندیشۀ اسلام زندگی سر رسانده است!

سپس، علاوه بر آن‌چه گفته آمدم، موارد فرعی بسیاری دیگر در محور اندیشه و شخصیت او شکل گرفته و قابل بحث است، از قبیل: محمد عماره و فهم‌اش از قرآن، عماره و برداشت‌هایش از سنت نبوی، عماره و نگرش‌های فقهی‌اش، عماره و جریان‌های اسلامی به‌ویژه دیدگاه‌هایش در مورد معتزله و علم کلام، محمد عماره و رویکردش به تاریخ و تمدن اسلامی، عماره و خوانش‌‌اش از فقه واقع و تشخیص و معالجۀ درد های جامعه، عماره و مبارزات‌اش در برابر دشمنان اسلام و بیداری اسلامی، عماره و مواقفش در برابر سرسپردگان به تمدن منحط غربی و تفاله‌های مستشرقان معلوم‌الحال!
مجال فراخ است و سخن بسیار... وقتی آدمی به شمولیت شخصیتی این مرد نگاه می‌کند واقعا متحیر می‌شود.
اما پس از تحلیل همه‌جانبه، بی‌درنگ نزدیک‌ترین بُعد شخصیتی‌اش که به باور من پرداختن بدان آسان و نمونه‌ها و نمادهایش در شخصیت و کارکردهایش به خوبی نمایان است اختیار نمودم تا اندکی بدان بپردازم و آن بخش «بُعد دعوی» شخصیت دکتور عماره و دفاع جانانه‌اش از اصول و ارزش‌های اسلام در مقابل کج‌اندیشان و خرافه‌کیشان است. میدانی که همواره عماره در آن خوش درخشیده و به یکی از الگو های ماندگار تبدیل شده است.
پس من در باب «محمد عماره؛ پاس‌دار بیدار و مبارز نام‌دار مرز های اندیشۀ اسلامی» چندی سخن خواهم گفت و این عنوان برگزیدۀ من نیز اقتباس‌شده از فرمایشات خود اوست.
و من باور دارم که محمد عماره کسی است که پس شیخ محمد غزالی رحمه الله پرچم حراست از فکر اسلامی را برافراشته و تا این‌جای کار یک‌تنه در برابر سیل دین‌ستیزی و ارزش‌گریزی با استقامت ایستاده است.

نوت: کتاب «الدكتور محمد عمارة؛ الحارس اليقظ المرابط على ثغور الإسلام» تأليف دكتور يوسف قرضاوی مؤسس و رئیس سابق اتحادیۀ جهانی علمای مسلمان در این محاور ده‌گانه نگاشته شده است: «مقدمۀ کتاب»، «سخنی که باید گفت»، «در رویارویی با تعصب قبیله‌ای»، «در رویارویی با سکولاریزم افراط‌گرا_بخش اول»، «رویارویی با سکولاریزم افراط‌گرا_بخش دوم»، «مقابله با تهاجم تنصیری»، «مقابله با جریان مارکسیستی»، «در رویارویی با افراط‌گرایی دینی»، «در رویارویی با فتنۀ تکفیر»، «مواردی که با دکتور عماره اختلاف‌نظر دارم»!

#گرفته شده از صفحه فیسبوک: هواداران دوکتور یوسف قرضاوی رحمه الله

05/03/2024

چهل اخلاق و رفتار پیامبر گرامى اسلام ﷺ

1. دائماً متفکر بود.
2. اکثر اوقات ساکت بود.
3. خُلقش نرم بود.
4. کسى را تحقیر نمى کرد.
5. دنیا و ناملایمات هرگز او را به خشم نمى آورد.
6. حقى كه پایمال مى شد از شدت خشم کسى او را نمى شناخت تا اینکه حق را یارى کند.
7. هنگام اشاره به تمام دست اشاره مى فرمود.
8. وقتى خوشحال می‌شد چشمها را به ‌هم مى نهاد.
9. بیشترخنده‌ هاى آن‌ حضرت تبسم بود.
10. همیشه مى فرمود حاجت و نیاز کسانى که به من دسترسى ندارند را ابلاغ کنید.
11. هر کس را به مقدار فضیلتى که در دین داشت احترام مى کرد.
12. با مردم انس مى گرفت و آنان را از خود دور نمى کرد.
13. در همه امور اعتدال داشته و افراط و تفریط نمى کرد.
14. زبان خویش را از بیان سخنان غیرضرورى کنترل مى کرد.
15. در انجام وظیفه به هیچ وجه کوتاهى نمى كرد.
16. بافضیلت‌ترین فرد نزد پیامبر خیرخواه‌ترین آنان براى مردم بود.
17. پیامبر در هیچ محفل و انجمنى نمى نشست و برنمى خاست جز آنکه به یاد خدا باشد.
18. در مجالس جایگاه خاص براى خود برنمى گزید.
19. هنگامى كه بر جمعى وارد مى شد هر جایى خالى بود مى نشست و به یاران خویش دستور مى داد این گونه عمل کنند.
20. هر کس براى رفع نیاز رجوع مى کرد نیازش را برآورده مى کرد یا با کلام دلنشین آن حضرت قانع مى شد.
21. رفتار پیامبر آنقدر نرم بود که مردم او را همچون پدرى دلسوز و مهربان مى دانستند و حق همه مردم نزد آن بزرگوار یکسان بود.
22. مجلسش مجلس بردبارى، حیا، صدق و امانت بود.
23. عیب‌جو نبود و از کسى هم تعریف زیاد نمى کرد.
24. پیامبر نفس خود را از سه چیز پرهیز مى داد جدال، پرحرفى و سخنان غیرضرورى.
25. هرگز کسى را سرزنش نمى کرد.
26. در پى لغزش‌هاى مردم نبود.
27. سخن نمى گفت مگر در جایى که امید ثواب در آن وجود داشت.
28. سخن کسى را قطع نمى کرد مگر این که از حد متعارف تجاوز مى کرد.
29. به آرامى و متانت گام برمى داشت.
30. کلامش مختصر، جامع، آرام و شمرده بود و آهنگ صدایش از همه مردم زیباتر بود.
31. رسول خدا صلی الله علیه وسلم شجاع‌ترین، بهترین و سخاوتمندترین مردم بود.
32. پیامبر در تمام حالات و در برابر همه مشکلات شکیبا بود.
33. پیامبر بر روی زمین مى نشست و غذا مى خورد.
34. با دست خویش کفش خود را وصله مى زد و جامه خود را با دست خود مى دوخت.
35. آنقدر از ترس خدا مى گریست که جاى نماز آن حضرت نمناک مى شد.
36. هر روز هفتاد بار استغفار مى كرد.
37. لحظه‌اى از عمر بابرکت خویش را بیهوده نمى گذرانید.
38. دیرتر از همه مردم به خشم مى آمد و زودتر از همه راضى مى گشت.
39. با ثروتمندان و تهی دستان یکسان دست مى داد و مصافحه مى کرد وقتى به کسی دست مى داد بیش از او دست خویش را باز نمى کشید.
40. با مردم شوخى مى کرد تا مردم را خوشحال سازد.
خداوند با ما کمک کند که حداقل بتانیم کمی اخلاق محمدی داشته باشیم.
#صلوات و دعا یادتان نرود!

Address

Taloqan
3501

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when دعوت - Dawat posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Share